ΠολιτικήΣημαντικότερα

«Πισωγυρίσματα» με αντιπαραθέσεις νέας – προηγούμενης διοίκησης Δήμου Μεγαρέων

Γρ. Σταμούλης: «Δεν μπορεί να έχετε ένα μαγικό ραβδάκι»

Β. Σάλτας: «Πολιτικά απαράδεκτος ο Γρ. Σταμούλης»

Απαντήσεις για όλα όσα είχαν λεχθεί για την προηγούμενη διοίκηση σε προηγούμενες συνεδριάσεις, έδωσε ο Γρηγόρης Σταμούλης, σχετικά με «χάος» που παρέλαβαν: «Ελέχθησαν πολλά απαξιωτικά χωρίς στοιχεία, με τρόπο άκομψο. Θα αποδείξω με στοιχεία ότι αυτά δεν ισχύουν. Δεν είναι ούτε χάος ούτε διαλυμένα τα πάντα. Βρήκατε και στόλο 18 οχημάτων από τα αντισταθμιστικά. Με ψευδή στοιχεία προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ρωτήσατε για το 4ο Δημοτικό ποιον ρωτήσατε;

«Παραλάβαμε χάος» : Έκρηξη της Διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Δεν μπορεί να έχετε ένα μαγικό ραβδάκι. Είναι απαξίωση προσωπική και μομφή και για τους υπαλλήλους, όπου δεν αλλάξατε τίποτα. Απόδειξη ότι χρησιμοποιείτε ειδικούς συμβούλους που είχα στη διοίκηση και λέτε και τέτοια απαξιωτικά για το στρατό».

Απαντήσεις έδωσε ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Σάλτας στον πρώην Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη: «Κύριε Σταμούλη, θα μας βγάλετε πάλι από τα ρούχα μας;! Ο κ. Σταμούλης τα λέει για να τα πει, να κάνει σόου. Τα προ ημερησίας είναι κατάκτηση της δημοκρατικότητας του μεγαρικού λαού και το ρίχνει κάτω. Σας παρακαλώ να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η Δημοκρατία πρέπει να δίνει απαντήσεις σε όσους δεν τη σέβονται.

Ο κ. Σταμούλης είναι πολιτικά απαράδεκτος. Γιατί έκανε προσλήψεις ως 30/12;

Κουραστήκαμε να φταίνε οι υπάλληλοι και ο κ. Τσιούνης (σ.σ. για την εξέλιξη των έργων στο 4ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων). Του έδωσε ο λαός τη θέση που έπρεπε».

Αντιπαράθεση είχε ο Γρ. Σταμούλης και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σπύρο Χατζή, καθώς ο πρώην Δήμαρχος μακρηγόρησε και ο Σ. Χατζής του πήρε το λόγο, χωρίς να έχει μπει χρονόμετρο σε όλες τις τοποθετήσεις.Στον Γρ. Σταμούλη απάντησε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δ. Βόρδος για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μηχανήματα πολιτικής προστασίας, καθώς η απερχόμενη διοίκηση υποστήριξε ότι τα μηχανήματα για την καθαριότητα συνέδραμαν το έργο της πολιτικής προστασίας τις ημέρες που υπήρχαν καιρικά φαινόμενα. Χαρακτηριστικά προς τον πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνο Φυλακτό, ο νυν Αντιδήμαρχος Δ. Βόρδος είπε: «Ήσασταν τραγικά μόνος. Αναγνωρίζω το φιλότιμό σας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: ‘Εκανε το “μπαμ” με Μπαλάφα

Τηλεκπαίδευση αύριο Δευτέρα στα σχολεία λόγω “Μπάρμπαρα”

“Προβολή της περιοχής και των λιμανιών σε όλη την Ελλάδα”