Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες επικοινωνίας, η ADV COM αναλαμβάνει ψηφιακές εκτυπώσεις σε βινύλιο αυτοκόλλητο, μουσαμά, καμβά, ύφασμα, και άλλα υλικά.

Εκτός από το κλασικό χαρτί, την παραδοσιακή επαγγελματική κάρτα, που ως στοιχειώδες μέσο συναλλαγής και επικοινωνίας επιμένει να κυριαρχεί ως πρωταρχικό μέσο, εκτυπώνουμε όλα όσα μπορείτε να χρειαστείτε για την νέα σας επιχείρηση, την ανανέωση της δραστηριότητάς σας, το νέο σας ξεκίνημα.

Με δημιουργικό που «ακούει» τις δικές σας επιθυμίες όσο και της αγοράς, προχωράμε στη διαμόρφωση της εικόνας σας στο κοινό, της ελκυστικότητας στον πελάτη.
Με πορεία ετών και εμπειρία πολλών πελατών, η παραγωγή και η εκτύπωση αποτελούν για εμάς μια δημιουργική ευχάριστη διαδικασία, με ανταμοιβή πρώτα από όλα το χαμόγελό σας.

Οι συνεργάτες μας πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν ακόμα και σε επείγουσα κατάσταση, στην τοποθέτηση, στη διόρθωση, στην αλλαγή. Όταν θέλετε να ξεκινήσετε άμεσα την νέα σας επιχείρηση. Με τα σωστά εκτυπωτικά, υλικά, μα κυρίως τη διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε προχωράμε.
Αναλαμβάνουμε από την κάρτα ως την επιγραφή.
Μας εμπιστεύεστε και σας ανταμείβουμε με την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή.

Τηλ. Επικοινωνίας: 22960-82400