Πολιτική

ONNEΔ Μεγάρων-Νέας Περάμου: Συγχαρητήρια στον Γ. Κώτσηρα

 

 

 

Το Δ.Σ. της ONNEΔ Μεγάρων – Νέας Περάμου συγχαίρει τον συντοπίτη μας Γιώργο Κώτσηρα βουλευτή  Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ο οποίος από τις 4 Ιανουαρίου μετέχει στην κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ως υφυπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων .

 

Ο κ. Γιώργος Κώτσηρας από τη μέρα της εκλογής του εργάζεται με σθένος και είναι η αφορμή ανάδειξης πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή μας. Επιπλέον, αρωγός στην επιλογή του πρωθυπουργού στάθηκε το πλούσιο επιτυχημένο βιογραφικό του τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και η συμμετοχή του στο παρελθόν σε κοινοβουλευτικές και κοινωνικές- πολιτικές δραστηριότητες προερχόμενος από τη νεολαία της παράταξης μας.

 

Είναι τιμή για την πόλη μας η εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού σε έναν συμπολίτη μας ο οποίος με τις ενέργειες και τη δράση του απέδειξε ότι είναι έτοιμος και ικανός για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

 

Ευχόμαστε από καρδιάς η θητεία του νέου υφυπουργού να στεφθεί με επιτυχία και να χαρακτηριστεί από αποτελεσματικότητα για την πορεία της χώρας μας και ιδιαίτερα του τόπου μας.

 

Γιώργο,

Καλή Επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                    ΔΡΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 ΚΑΚΑΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ                Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑ.ΚΙ.

ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ                               ΤΣΟΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγγελος Μακρυγιάννης: Μέγαρα αύριο…

Νέα Διοικούσα Επιτροπή και απολογισμός των εκλογών για τους «Ενεργούς Πολίτες»

Γ. Μαρινάκης: «Άδειο το ταμείο της ΔΕΜ»

Aleka Stamatiadi