Πολιτική

Ο Γ. Γκίνης Υπεύθυνος Επικοινωνίας της νέας Διοίκησης

Ο πρώην Αντιδήμαρχος επί διοίκησης Γεωργίου Καστάνη-Λιάντρου Γιάννης Γκίνης τοποθετείται με απόφαση Δημάρχου Γρ. Σταμούλη στο γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μεγάρων με αντικείμενο τις εκάστοτε προφορικές και γραπτές εντολές του κ.Δημάρχου, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση.

Παράλληλα με την απασχόλησή του στο ΚΕΠ και με τον ίδιο μισθό, όπως τονίζει ο ίδιος ο Γιάννης Γκίνης, θα είναι στο στενό περιβάλλον συνεργατών του νέου Δημάρχου.

«Πολιτική γενναιότητα να την πώ, σχολιάζει από το προφίλ του στο facebook, έξυπνη κίνηση να την σχολιάσω, όπως και νάχει θέλω να εκφράσω τίς ευχαριστίες μου στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης μας κ. Σταμούλη ο οποίος με εμπιστεύθηκε και με τίμησε σε μια τόσο σημαντική θέση στη νέα Διοίκηση!

Σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσω να εργάζομαι υπεύθυνα και με ζήλο και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην τοπική αυτοδιοίκηση και στους συμπολίτες μου όπως έκανα τόσα χρόνια με ευγένεια και αγάπη.

Και για να προλάβω κάποιους μην βιαστούν να κάνουν διάφορους συνειρμούς και σκέψεις πονηρές γιατί η πολιτική μου τοποθέτηση και συμπεριφορά υπήρξε πάντα υπεύθυνη και καθαρή και όχι δήθεν.

Ο ρόλος μου ήταν και θα είναι πάντα διακριτός και συγκεκριμένος. Οι εκλογές τελειώσανε.

Ο λαός αποφάσισε και μπροστά μας έχομε έναν δρόμο και μία επιλογή. Να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί μέσα σε πνεύμα συναίνεσης την επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων. Κι ένα τελευταίο. Ο μισθός μου είναι ο ίδιος!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντιμισθίες, αμοιβές, αναβολές στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi

Γ. Μαρινάκης: “Υποκριτική η στάση του κ. Σταμούλη για τις ιχθυοκαλλιέργειες”

Ένωση Πολιτών: “Τα ψέματα και τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα κ. Μπερδελή”