Πολιτική Σημαντικότερα

Νέο βρεφικό τμήμα 12 βρεφών στο Γ’ Παιδικό Σταθμό χρηματοδοτείται μετά από πρόταση του Νομικού Προσώπου “Ηρόδωρος”

 

 

Εγκρίθηκε προς χρηματοδότηση από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) η πρόταση συνολικού ποσού 50.000 ευρώ που κατατέθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων για τη δημιουργία νέου βρεφικού τμήματος δυναμικότητας 12 βρεφών στον υφιστάμενο Γ’ παιδικό σταθμό στο Κουρκούρι.

Η χρηματοδότηση καλύπτει, το κόστος προμήθειας του απαραίτητου εξοπλισμού για τη λειτουργία του νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας, την εκπόνηση της μελέτης για παραπάνω εργασίες, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Πιο συγκεκριμένα θα γίνουν οικοδομικές εργασίες διαμόρφωσης αλλά και προμήθεια εξοπλισμού στο ισόγειο κτίριο του σταθμού ώστε ο χώρος να καταστεί κατάλληλος και ασφαλής για την στέγαση του νέου βρεφικού τμήματος.

 

Στην ανακοίνωσή της η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων Γιάννα Ρήγα «Ευχαριστώ το Διοικητικό προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων που εργάστηκε ακούραστα καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών για να υποβάλλουμε την πρόταση χρηματοδότησης.

Ένα ακόμα  ευχαριστώ οφείλω επίσης σε όλους τους εργαζόμενους των δομών του Νομικού Προσώπου (ΚΑΠΗ, Βοήθεια στο Σπίτι, τους εργαζόμενους στον Αθλητισμό και στις Αθλητικές εγκαταστάσεις) που εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω το έμψυχο δυναμικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών (που λόγω lockdown δεν λειτουργούσαν μέχρι πρόσφατα) για την καταλυτική και πολύτιμη συνδρομή τους στις άλλες υπηρεσίες του νομικού προσώπου.

 

Με ομαδική δουλειά και συντονισμένες προσπάθειες θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις για τη βελτίωση των συνθηκών στέγασης των υπαρχόντων σταθμών, τη δημιουργία ασφαλών υποδομών σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών και την ίδρυση περισσότερων τμημάτων στο μέλλον, μεριμνώντας για τις οικογένειες και τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην Διοίκηση του Δήμου”: Επιστολή της Τοπικής Ανεξάρτητης Κίνησης Νέας Περάμου

Aleka Stamatiadi

Φεύγουν οι παλιοί, και μπαίνουν ποιοι;

Χρ. Γκοσδή: Εισήγηση για ψήφισμα ισότητας στο Τοπικό Συμβούλιο Μεγάρων