Αθλητισμός Σημαντικότερα

NEM: Σύννεφα πυκνά απειλούν να …σβήσουν την «φλόγα»!

Η εκκίνηση του πρωταθλήματος φάνταζε ως το τέλειο παραμύθι για την αγαπημένη όλων των Μεγαριτών «φλόγα».

Μυθικά διπλά εκτός έδρας συνοδευόμενα με νίκες από ατσάλι στην NEM BC ARENA και όλα οδηγούσαν προς μια ονειρική σεζόν για τον Μάνταλο και τους παίχτες του.

Όμως ήρθε η κακή ήττα στην παράταση στον Εύοσμο που προβλημάτισε πολύ τον κόσμο της ομάδας και μετά η διακοπή των Χριστουγέννων, που χαρακτηρίστηκε από την απόλυτη στασιμότητα.

Την στιγμή που σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Elite League ενισχύθηκαν με παίχτες από το πάνω ράφι, όπως ο επόμενος αντίπαλος Ερμής Σχηματαρίου, που έβαλε στις τάξεις του έναν από τους πιο εμβληματικούς παίχτες της κατηγορίας, τον Φώτη Βασιλόπουλο και έναν εκπληκτικό Αμερικάνο, τον Μπράιαντ, η ομάδα της πόλης μας όχι μόνο έχασε δύο βασικά γρανάζια της μηχανής της, τους Σωτηράκη και Καψαλό, με τον τελευταίο μάλιστα να πηγαίνει στο ανταγωνιστικό Μαρούσι, όχι μόνο έχασε για ένα μήνα τον Ζαρκαδούλα με θλάση και διάταση συνδέσμου, όχι βλέπει ακόμα δύο πολύτιμα «εργαλεία» να χάνουν τα επόμενα παιχνίδια, τον Παλαιοχωρίτη με διάστρεμμα και τον Χάσα με σπασμένη μύτη, αλλά το κυριότερο δείχνει να είναι ίσως η μόνη ομάδα της Elite League που δεν θα ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου!

Όποτε, χωρίς να φαινόμαστε μάρτυρες κακών ειδήσεων ούτε υπερβολικοί, ίσως ο αρχικός στόχος της παραμονής στην Elite League να φαντάζει πλέον ένα πολύ καλό σενάριο για την φετινή σαιζόν.

Χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν έως τώρα όλοι στην ομάδα, διοίκηση, παίχτες και προπονητές οι συνθήκες που έχουν παρουσιαστεί μόνο ευνοϊκές δεν φαντάζουν για την «φλόγα» που ωστόσο μας έχει δώσει μόνο χαρές έως σήμερα.

 

Α.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μαρινάκης: “Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου πριν την καταστροφή”

Aleka Stamatiadi

Οδηγίες προστασίας δημόσιας υγείας μετά την πυρκαγιά στην περιοχή Ζάχουλη στα Μέγάρα

Αίτημα χρηματοδότησης για προστασία από τις μέδουσες