Κοινωνία Σημαντικότερα

Νέα Πέραμος: 10 φορές διέρρηξαν το ίδιο σπίτι

Τι λέει το θύμα στην τηλεόραση του Mega

Νέα Πέραμος: Μάστιγα αποτελούν πλέον οι διαρρήξεις σε ανατολική και δυτική Αττική –  Της διέρρηξαν το σπίτι δέκα φορές

Μια κάτοικος της Νέας Περάμου καταγγέλλει σε μέσα πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το Mega και το newsbomb.gr, ότι μέσα σε 20 χρόνια της έχουν διαρρήξει το σπίτι δέκα φορές.

Η κα Γεσθημανή είναι ιδιοκτήτρια μιας κατοικίας στην περιοχή και όπως είπε στην τηλεόραση του Mega της το έχουν διαρρήξει μέσα σε 20 χρόνια, 10 φορές.

«Παίρνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, δεν αφήνουν τίποτα. Έχουν βγάλει όλα τα πράγματα από τα ντουλάπια…ξηλώσανε τους σωλήνες από τους τοίχους, τις βρύσες από τον κήπο, το σπίτι έχει γίνει σαν οικοδομή», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

«Φοβάμαι πλέον να πηγαίνω μόνη μου στο σπίτι. Θα ήθελα να πάω να μείνω τώρα που είμαι συνταξιούχος, αλλά φοβάμαι», είπε.

Ανέφερε πως η περιοχή δεν είναι απομονωμένη, κυκλοφορεί κόσμος και μάλιστα έχουν διαρρήξει και άλλα τα σπίτια.

«Έχει και μόνιμους κατοίκους τριγύρω, τα υπόλοιπα σπίτια είναι κλειστά, αλλά η περιοχή κατοικείται, περνάνε αυτοκίνητα, πεζοί» σημείωσε.

«Κάλεσα 2-3 φορές την αστυνομία, κανείς δεν φάνηκε. Μία φορά μόνο πριν πολλά χρόνια, ήρθε η σήμανση και η απάντηση ήταν “αφού έχετε εξοχικό γιατί έχετε τόσα πράγματα μέσα;”» προσέθεσε η κα Γεσθημανή.

Μάλιστα, είπε πως της παρακολουθούσαν το σπίτι για κάποιες μέρες, ειδοποίησε την Αστυνομία ξανά, χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εθελοντικός καθαρισμός από τους «Ενεργούς Πολίτες» Ν. Περάμου

181 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Μεγαρέων

Καταγγελίες για τις παιδικές χαρές

Aleka Stamatiadi