Διασκέδαση Σημαντικότερα

Οι αποκριάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου στα Μέγαρα και την Νέα Πέραμο

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξαιτίας της κρίσης, η Διοίκηση του Δήμου, όπως κάθε χρόνο με μέτρο, δίχως υπερβολές και με τη σημαντική βοήθεια χορηγών που θα καλύψουν σχεδόν ΟΛΑ τα έξοδα και με τη συνεργασία τοπικών φορέων και μαθητών των Σχολείων της περιοχής μας, διοργανώνει κι εφέτος ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ των εκδηλώσεων που προετοιμάστηκε από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, έχει ως εξής:

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (αρχή Τριωδίου)

“Μεγαρίτικο παραδοσιακό γλέντι”, με μουσική και τραγούδια και φωτιές στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου Χορευταρά, Ωρα από 6.30 μ.μ. από τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

 • ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

“Μεγαρίτικο Παραδοσιακό γλέντι”, με μουσική τραγούδια και φωτιές στην Πλατεία ΣΩΤΗΡΟΣ, ώρα από 6.30 μ.μ. από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων με τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και τη συνεργασία του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μεγάρων και φιλική συμμετοχή των μελών του χορευτικού Συλλόγου”Αλκάθους & Καρία”.

 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Νεανικό Αποκριάτικο ΠΑΡΤΥ”,  στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού των Μεγάρων από τα μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ, ώρα 8 μ.μ.

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Παραδοσιακό γλέντι”, στο χώρο του ΕΡΚΙΣ στα Μέγαρα, (φωτιές, τραγούδια και χοροί) από τα μέλη του “Λαογραφικού Συγκροτήματος Μεγάρων”, ώρα 7 μ.μ.

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Καρναβαλική Παρέλαση” στη ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ώρα από 5.30 μ.μ. που καταλήγει στην Πλατεία Ηρώων, με μουσική συναυλία από το συγκρότημα της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ Live.

(Η παρέλαση θα συνοδεύεται για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας του Σώματος Ερευνας και Διάσωσης (ΣΕΔ).

 

 • ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Σχολείο Κατασκευής ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ”, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Περάμου, με τη συνεργασία της Εθελοντικής Ομάδος “ΚΟΥΡΟΣ Α.Ο”.

και μαθητών 1ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων της Νέας Περάμου, ώρα από 6 μ.μ.

 

 • ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Σχολείο Κατασκευής ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ”, από τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδος ΚΟΥΡΟΣ Α.Ο. στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεγάρων, ώρα από 6 μ.μ.

 

 • ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Κυνήγι κρυμμένου Θησαυρού”,  στα Μέγαρα, που οργανώνει το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μεγάρων, ώρα από 09.00 έως 13.30.

 

 • ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Κυνήγι κρυμμένου Θησαυρού”, στη Νέα Πέραμο, που οργανώνει το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Περάμου, ώρα από 09.00 έως 13.30.

 

 • ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Αποκριάτικο ξεφάντωμα”, από τους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Νέας Περάμου με μουσική, τραγούδια και χορούς στο Λιμάνι της Νέας Περάμου ώρες από 15.00 έως 22.00

 

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στα Μέγαρα, στα “Κουρκούρια”, στο χώρο μπροστά από το Τεχνικό Λύκειο, ώρα από 11.00 με τη συνδιοργάνωση της εθελοντικής ομάδας “ΚΟΥΡΟΣ Α.Ο” και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,  διαγωνισμός για το “πέταγμα του ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ”.

 

 • ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

“Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση”, στα ΜΕΓΑΡΑ, με άρματα, Καρναβαλιστές (30 ομάδες) και Ξυλοπόδαρους ώρα από 5.30 μ.μ. και μετά τη λήξη της παρέλασης, στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας, θα πραγματοποιηθεί   Μουσική Συναυλία, με  γνωστό  συγκρότημα.

 

 • ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ, στο Λιμάνι της ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ , ώρα από 11  π.μ.

 

 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψήφισμα κατά του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης

Δεσμευμένος ο λογαριασμός της ΔΕΜ

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος

Aleka Stamatiadi