Πολιτική Σημαντικότερα

Προσλήψεις & έλλειψη πόρων στον Δήμο Μεγαρέων σε συνάντηση Βορίδη-Σταμούλη


Η έλλειψη πόρων και η πρόσληψη προσωπικού εκτάκτων αναγκών στον Δήμο Μεγαρέων, το “βοήθεια στο σπίτι” και η ανάγκη για ναυαγοσώστες ετέθησαν από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Σταμούλη στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 22 Ιουλίου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

” Η συνάντηση έγινε σε πνεύμα συνεργασίας αναφέρεται από τον Δήμο Μεγαρέων και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα ανοιχτά θέματα και αιτήματα του Δήμου, που αφορούν στο Υπ. Εσωτερικών, ζητώντας τη βοήθεια και τη στήριξή του προκειμένου να προχωρήσουν με γρηγορότερους ρυθμούς. Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος εστίασε στην έλλειψη πόρων (χρήματα, προσωπικό, υλικά) στο Δήμο Μεγαρέων, ένα Δήμο που είναι ολόκληρος ένα αρχαιολογικό μνημείο αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της χώρας, οπότε έχει, δικαίως, αυξημένες ανάγκες και αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.

Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη Μάκη για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα, που αφορούν στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, στους ναυαγοσώστες, στην πρόσληψη προσωπικού λόγω εκτάκτων αναγκών κ.λ.π.» ανέφερε ο Γρ. Σταμούλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ώρα του Δημότη» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Επετειακή έκθεση για το 1821 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάρων

Εργοτάξιο για το έργο διέλευσης καλωδίου υπερυψηλής τάσης στην Πάχη