Θέσεις Σημαντικότερα

Το εμβόλιο

 

Θεωρώ ότι έχω υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες των άρθρων μου προκειμένου να μην είναι ανενημέρωτοι και αφελείς και … κάνουν το εμβόλιο, όπως εγώ γιατί όσοι της ηλιακής κατηγορίας μου κάνουν το εμβόλιο covid-19, είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουμε στα θυμαράκια!!! Μας έχουν προγράψει και  τούτο αποδεικνύεται από τις παρακάτω αποκαλυφθείσες συνωμοσίες.

Περιδιαβάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα, δυστυχώς μετά τον εμβολιασμό μου, ανακάλυψα τη συνομωσία που έχει εξυφανθεί σε βάρος του μισού και πλέον πληθυσμού της γης. Πρόκειται για εφαρμογή σχεδίου «τελικής λύσης». Ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα της Υφηλίου, μαζί με όλες τις κυβερνήσεις, από ΗΠΑ μέχρι Κίνα, παρέα με φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια, με δημοσιογράφους και όλα τα Media έχουν ομονοήσει και συμφωνήσει με απώτερο στόχο να θανατώσουν τα τρία τέταρτα του πληθυσμού της Γης. Και έτσι θα μηδενίσουν το κοντέρ, θα τους απαλλάξουμε από το φορτίο συντάξεων και κοινωνικών πόρων και την δυσάρεστη έως επικίνδυνη παρουσία μας και έτσι θα οργανώσουν την ανθρωπότητα σε νέες, πιο υγιείς και καλύτερα διαχειρίσιμες βάσεις. Πέραν όμως των κυβερνήσεων επωφελούνται της περίπτωσης και βαθύπλουτοι επιχειρηματίες όπως ο Bill Gates, για να μας επιτηρούν και αυξήσουν τον πλούτο τους.

Αυτός είναι ο λόγος που κατασκεύασαν τον κορωνοϊό  με στόχο να ξεκληρίσουν τον μισό πληθυσμό της γης. Και επειδή ο ιός δεν απέδωσε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα, τότε μπήκε μπροστά ο μηχανισμός επιστημόνων και ερευνητικών κέντρων, προκειμένου να ανακαλύψουν ένα εμβόλιο να κάνει την δουλειά που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει ο κορωνοϊός. Μάθετε λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι, εάν δεν το γνωρίζεται, ότι το εμβόλιο περιέχει ένα τσιπάκι, το οποίο θα ενεργοποιείται από την κυβέρνηση μόλις το εμβολιασμένο άτομο πάρει τη… σύνταξή του, ώστε να πεθαίνει για να γλιτώσουν τη σύνταξη! Έτσι θα λυθεί το συνταξιοδοτικό πρόβλημα.

Την παραπάνω συνωμοσία την είχαν ανακαλύψει πριν από εμένα σημαντικοί Έλληνες πολιτικοί και καλλιτέχνες οι οποίοι αρνούνται να εμβολιασθούν. Χαρακτηριστικά αναφέρομαι στον πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Μαυραγάνη ο οποίος σε συνέντευξή του στις 11 Μαΐου 2020 προειδοποίησε ότι το εμβόλιο θα περιέχει βιοτσίπ με το οποίο ο Bill Gates θα μας ελέγχει! Πρόσφατα ξαναχτύπησε λέγοντας ότι το εμβόλιο θα μας αλλάξει το ανθρώπινο DNA μας και δηλώνει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. Από κοντά και ο άλλος υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο περίφημος κωμικός ηθοποιός και τραγικός πολιτικός, που με ανάρτηση στο Facebook, λέει όχι στο εμβόλιο. Η  ηθοποιός, η Μαρία Σολωμού, μας διαβεβαιώνει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι, «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω ». Άλλη μία καλλιτέχνις, η Ματθίλδη Μαγγίρα, δήλωσε πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή ότι «Δεν θέλω να με κάνουν πειραματόζωο και να κάνω ένα εμβόλιο που δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχει […].».

Ίσως αντιτείνετε ότι όλοι οι ηγέτες των κρατών, μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  ο πρωθυπουργός, καθώς και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης (πλην Βελόπουλου, νομίζω), εμβολιάστηκαν και μάλιστα μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. Πως είναι δυνατόν οι ίδιοι που συνωμοτούν σε βάρος μας να διακινδύνευσαν τη ζωή τους και εμβολιάστηκαν;  Μην είσαστε αφελείς ! Και εδώ συνωμοσία ! Όλοι αυτοί έκαναν θέατρο και το εμβόλιο που τους χορηγήθηκε είναι φυσιολογικός ορός, σκέτο νερό. Το διαβεβαίωσε και ο τροβαδούρος του «πανάθεμα σε δεν με λυπάσαι»  Παντελής Θαλασσινός. Αυτός έγραψε στο Facebook ότι, «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

Τώρα, εγώ που δεν είμαι διάσημος όπως οι παραπάνω, που πέραν της πόλης μας πολλοί λίγοι με γνωρίζουν, που πίστεψα και εμπιστεύθηκα εκείνους που έχουν αναμφισβήτητο κύρος, πολιτικοί και επιστήμονες και έκανα το εμβόλιο, γιατί πιστεύω ότι οι   θεωρίες περί συνωμοσίας είναι θεωρίες ανοησίας ; Θα μπορούσε ή μπα;».

  Και για να σοβαρευτούμε.

Σε εκείνους που φλερτάρουν με όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας. Που είναι δύσπιστοι. Και που έχουν αποφασίσει να μην εμβολιαστούν πιστεύοντας πως κάτι τέτοιο ίσως τους σκοτώσει, ένα έχω να πω. Το εμβόλιο θα λειτουργήσει σαν crash test στοιχειώδους ευφυίας. Στοιχειώδους έκφρασης κοινωνικής αλληλεγγύης. Και  στοιχειώδους αυτοπροστασίας και προστασίας της οικογένειάς σας και του κοινωνικού συνόλου με το οποίο συναλλάσσεστε και βρίσκεστε. Λες «όχι»;  Ε, είσαι βλάκας με πατέντα. Και όχι μόνο βλάκας αλλά και ηθικός αυτουργός στη «δολοφονία» των δικών σου. Άμα, πια !!!
Τελειώνοντας θέλω να σας μεταφέρω την εντύπωσή μου από τη διαδικασία εμβολιασμού μου, στο εμβολιαστικό κέντρο του Θριάσιου Νοσοκομείου. Συνηθισμένος στην ελληνική τσαπατσουλιά, που επικρατεί σε κάθε δημόσια υπηρεσία εξυπηρέτησης των πολιτών, κάνει εντύπωση η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η τάξη και εξυπηρέτηση των προσερχόμενων για εμβολιασμό και θεωρείς ότι πρόκειται περί θαύματος. Οι πληροφορίες βεβαιώνουν ότι το ίδιο ισχύει σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. Αξίζουν ευχαριστίες προς την εντεταλμένη για τον εμβολιασμό κυβερνητική υπηρεσία, τους  γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τον κάθε εργαζόμενο που, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, στέκονται δίπλα στον άνθρωπο και την αγωνία του.

                        3/2/2022

ΑΝΔΡΕΑΣ  Γ. ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ  

 επιτ. δικηγόρος

Υ.Γ  Αμέσως μετά το κλείσιμο τούτου του άρθρου ανακοινώθηκε από το δελτίο ειδήσεων στις 2, ότι υπήρξε θύμα του κορωνοϊού κοριτσάκι 15 ετών. Το μικρότερο σε ηλικία θύμα στη χώρα μας. Λεπτομέρεια. Ήταν κόρη νοσηλεύτριας που είχε αρνηθεί τον εμβολιασμό και νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Νοσεί και ο σύζυγός της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μέλλον σχεδιάζεται στο παρελθόν

Στις αρχές του νέου έτους η τελική υπογραφή για το νέο ΓΠΣ

Εστία μόλυνσης στο κέντρο των Μεγάρων σε οικόπεδο της ΔΕΗ

Aleka Stamatiadi