Πολιτική

Τεστ στον καταυλισμό ρομά έχει ζητήσει ο Δήμαρχος Γρ. Σταμούλης

Σειρά μέτρων που έχει προτείνει για την αντιμετώπιση της πανδημίας ανήρτησε στο fb ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης.
Αναφέρει ότι έχει ζητήσει να γίνονται τεστ στο Δήμο Μεγαρέων κάθε δύο εβδομάδες, όπως και να γίνονται τεστ από κινητή μονάδα στους ρομά.
“Για να ξεπεράσουμε το ταχύτερο δυνατόν και όσο γίνεται πιο ανώδυνα, αναφέρει ο Γρ. Σταμούλης, το έντονο τρίτο κύμα της πανδημίας πρέπει όλοι να εφαρμόζουμε πλήρως και σχολαστικά τα μέτρα, που εξαγγέλλει η Κυβέρνηση. Στα δύο εμβολιαστικά κέντρα, που λειτουργούν στο Κ.Υ Μεγάρων, ο αριθμός αυτών, που εμβολιάζονται κάθε μέρα, έχει αυξηθεί από 48 σε 75.
Παράλληλα έχουμε προτείνει στον ΕΟΔΥ, να λειτουργήσει κι άλλο εμβολιαστικό κέντρο στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ της Νέας Περάμου και του έχουμε ζητήσει, να πραγματοποιούνται στο Δήμο μας, κάθε δύο εβδομάδες, δωρεάν rapid τεστ στους πολίτες και να μεταβεί κινητή μονάδα στον συνοικισμό των Ρομά για έλεγχο, καθώς και για τον εμβολιασμό τους.
Η αυστηρή τήρηση των μέτρων από όλους, σε συνδυασμό με την αύξηση του αριθμού των εμβολιασθέντων και των μέτρων, που λαμβάνει ο Δήμος, ελπίζουμε, πως θα βοηθήσουν, να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και να είμαστε και πάλι μαζί”.
May be an image of one or more people and text that says 'ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ ΜΕrΑ ΕΓΩ σταματώ τον κορωνοϊό Αποφεύγω τις κοντινές επαφές Τηρώ τις αποστάσεις Φοράω σωστά τη μάσκα Πλένω συχνά και σχολαστικά τα χέρια μου Εάν εμφανίσω συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πονόλαιμος παραμένω στο σπίτι ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ Εμπιστεύομαι τους ειδικούς για την πληροφόρησή μου'
#ΑΤΤΙΚΗ
#pressgreece

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγκληση δημοτικού συμβουλίου ζητά η Λαϊκή Συσπεἰρωση

Οι νέοι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων

Παραιτήθηκε η Αντιδήμαρχος Ελένη Ρήγα

Aleka Stamatiadi