ΑθλητισμόςΣημαντικότερα

Συγχαρητήρια στην ΝΕΜ από πολιτικούς και αθλητικούς φορείς

 

Η ιστορική κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ από την ΝΕΜ προκάλεσε πανηγυρισμούς όπως και συγχαρητήρια μηνύματα προς τους υπεύθυνους για την μεγάλη αυτή κατάκτηση για τον αθλητισμό της πόλης των Μεγάρων.

Ακολουθούν συγχαρητήρια μηνύματα.

 

 

Ο Δήμαρχος συγχαίρει την  ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ

Το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019, ύστερα από ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα μπάσκετ της ΝΕΜ  στο κλειστό Στάδιο του Παλαιού Φαλήρου επιβληθηκε της ομάδας του Πορφύρα με σκορ 68 – 59 και στέφθηκε πανηγυρικά Κυπελλούχος ΕΣΚΑΝΑ.

Υστερα από την περυσινή αγωνιστική χρονιά γεμάτη νίκες, θριάμβους και το Πρωτάθλημα, φέτος γράφει ιστορία και ανεβαίνει διαρκώς σκορπίζοντας χαρές κι ελπίδες στους πολυπληθείς φανατικούς φιλάθλους, που την ακολουθούν παντού όπου αγωνίζεται.

Μετά τον χθεσινό θρίαμβο ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, που ήταν παρών στο γήπεδο δήλωσε:

« Ιστορική ημέρα για τον αθλητισμό του Δήμου μας! Για πρώτη φορά ομάδα μπάσκετ γίνεται κυπελλούχος. Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C. κατέκτησε το κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου.

Θερμά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα με επικεφαλής τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών της ΝΕΜ, Γιώργο Μάνταλο, στους αθλητές, στο Δ.Σ και στους φιλάθλους που ακολουθούν και στηρίζουν την ομάδα. Μας κάνατε υπερήφανους!»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 

Γ. Μπερδελής: Συγχαρητήριο μήνυμα

 

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ την ομάδα της Ν.Ε.Μ. που για πρώτη φορά στην ιστορία της κατέκτησε το κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ.

Η κατάκτηση του κυπέλλου μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, αποδεικνύοντας πως το «κλειδί» της φετινής εκπληκτικής πορείας  της ΝΕΜ βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που όλοι στην ομάδα διαθέτουν.

 

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους παίκτες που ήταν και οι πρωταγωνιστές της κατάκτησης του κυπέλλου, στην τεχνική ηγεσία και ιδιαίτερα στον φίλο coach Γιώργο Μάνταλο, σε όλα τα μέλη της διοίκησης, αλλά και στους φιλάθλους που στέκονται  στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία.

 

Ελπίζω ως Δήμαρχος Μεγαρέων να μου δοθεί η δυνατότητα να σταθώ αρωγός για την ενίσχυση όχι μόνο της ΝΕΜ, αλλά όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που κάνουν τιτάνιο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό, τον υψηλής αξίας και προσφοράς αθλητικό και πολιτιστικό ρόλο που έχουν στην κοινωνία.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Μπερδελής

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου

 

 

Συγχαρητήρια από την Ένωση Νέας Περάμου

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και η οικογένεια της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων συγχαίρει την Νεανική Εστία Μεγαρίδος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ανδρών ΕΣΚΑΝΑ 2019. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας η επιτυχία αυτή του φιλικού σωματείου της Ν.Ε.Μ.

Η Ένωση Νέας Περάμου-Μεγάρων εύχεται στην  Ν.Ε.Μ τα καλύτερα και για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Με τιμή,

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος  της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων

Γιάννης Δημητρακόπουλος

 

 

 

 

Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική

Η οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ συγχαίρει τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C.για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ!
Η Ν.Ε.Μ. με την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και με την συνεχή ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει ότι με σωστή δουλειά και οργάνωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από εμάς σε όλο το τιμ, την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους αθλητές, αλλα κυρίως τον καταπληκτικό κόσμο !! Για άλλη μία φορά,η ομάδα της ΝΕΜ αποτελεί διαφήμιση για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ της πόλης μας !!! Ευχόμαστε να αποτελέσετε παράδειγμα προς μίμηση και για τα υπόλοιπα σωματεία της πόλης !! #mimas_nem_megara

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις-Νέα μέτρα

Νέο 4ο Δημοτικό Σχολείο Μεγάρων: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το “Τρίτσης”

Aleka Stamatiadi

O «τελικός» «Κλεισθένης»