Πολιτική Σημαντικότερα

Σπύρος Νικολάου: “Στης κουφής (διοίκησης) την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!”

Για άλλη μια φορά, στο ίδιο έργο θεατές.

Η διοίκηση Σταμουλη, κατά την πάγια τακτική της, ζημιώνει τα ταμεία του δήμου με την επιμονή της στις μεροληπτικές, προς τους ημέτερους της, επιλογές.

Για πολλοστή φορά, για μίσθωση οχημάτων και μηχανημάτων έργου, ακολούθησε την διαδικασία της…‘’πρόσκλησης χωρίς δημοσίευση και με διαπραγμάτευση’’ .

Και πάλι (όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις) προσκλήθηκαν οι ίδιες τρεις εταιρείες, από τις οποίες, ως εκ θαύματος, προέκυψε ως ανάδοχος, η ίδια εταιρεία που προέκυπτε και τις προηγούμενες φορές. Και μάλιστα, μετά την ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ που προέβλεπε η διαδικασία, προέκυψε η μεγαλύτερη έκπτωση, από την ίδια πάντα εταιρεία, η οποία για έργο προϋπολογισμού  100.000€, ήταν ….272€ !!!!!!!!!!! Δηλαδή ποσοστό έκπτωσης, 0,272 % !!!!!!!!!

Έχουμε επανειλημμένα καταθέσει προτάσεις και προσωπικά και ως συνδυασμός, για διεξαγωγή διαδικασίας επιλογής αναδόχου σε τέτοιου είδους έργα, για να υπάρχει μεγαλύτερη έκπτωση από τους εργολάβους, ώστε ο Δήμος μας να εξοικονομεί χρήματα, που όμως δεν εισακούστηκαν από τη διοίκηση του κυρίου Σταμουλη.

Το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κάποιος, και το οποίο έχουμε καταγγείλει πολλές φορές στα δημοτικά συμβούλια, είναι ότι, μετά απο 10 χρόνια στη διοίκηση του δήμου μας,  ή δεν ξέρουν και πρέπει να φύγουν από τη διοίκηση του δήμου (πράγμα αδύνατο γιατί οι προτάσεις μας είναι παρά πολλές) ή δεν θέλουν !!!!!!!

Ο νοών, νοείτο !!!!!!!!!!!!

Σπύρος Νικολάου

Δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ‘’Μαζί με όραμα’’

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Πρόεδρος του Βύζα η Γιάννα Ρήγα

Aleka Stamatiadi

Λιγότεροι αστυνόμοι στα γραφεία-λιγότερα ενοίκια ο στόχος για την ΕΛ.ΑΣ.

Εντατικοί έλεγχοι της Αστυνομίας για τήρηση των μέτρων κατά COVID19