ΠολιτικήΣημαντικότερα

Άγγελος Μακρυγιάννης: Τέλος στο άβατο του Βλυχού!

“Βολεμένοι πάντα, χωρίς να αγγίζετε τίποτα που έχει πολιτικό κόστος.”

Είναι ντροπή όλων μας η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καταυλισμό των ρομά.  Είναι ντροπή που στην βιτρίνα της πόλης των Μεγάρων να παρουσιάζεται τέτοια εικόνα με φωτιές και παραπήγματα. Είναι ντροπή να λέμε, ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την παρούσα κατάσταση. Μάλλον δεν θέλετε να το κάνετε κ.κ. της απελθούσας διοίκησης. Βολεμένοι πάντα, χωρίς να αγγίζετε τίποτα που έχει πολιτικό κόστος.

Τέλος πια σε αυτή την κοροϊδία.  Σήμερα δεσμευόμαστε εγγράφως ενώπιον του Μεγαρικού και Νεοπεραμιώτικου λαού, ότι θα επέμβουμε και μάλιστα δυναμικά με έργα και πράξεις που ποτέ καμία άλλη διοίκηση δεν τόλμησε να κάνει.

Δρόμοι, Φωτισμός, Καθαριότητα θα είναι η αρχή.  Ολοκλήρωση των κεντρικών δρόμων που διασχίζουν την περιοχή του Βλυχού ενώνοντας με τον υπόλοιπο ιστό της πόλης των Μεγάρων. Τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε όλη την περιοχή.  Δίκτυο αποχέτευσης και ομβρίων για να μην υπάρχουν σημεία που λιμνάζουν τα νερά και είναι εστίες μόλυνσης για όλους μας.  Δεν νοείται ανθρώπινη πόλη χωρίς δρόμους, φώτα και στοιχειώδης καθαριότητα.  Κατασκευή κοινόχρηστων χώρων, πλατείες, όπως ορίζει το σχέδιο πόλης.  Παιδική χαρά με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Διατήρηση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών που έχει ο δήμος προς τους ρομά και βελτίωση του επαγγελματικού προσανατολισμού με την χορήγηση αδειών λαϊκής μέσω της περιφέρειας σε όσους ολοκληρώνουν την επιμόρφωση τους.

Πλήρη καταγραφή των μόνιμων κατοίκων για να εντοπιστούν και να απομονωθούν οι ξενόφερτοι ταραχοποιοί.  Στο καταβολισμό θα εφαρμόζονται οι νόμοι, όπως και στις υπόλοιπες περιοχές με συχνή παρουσία των αστυνομικών αρχών παρόντος του Δημάρχου.

Όποιος θα ξεσπάει κατά δημόσιας περιουσίας και θα υπάρχουν στοιχεία, θα μηνύεται προσωπικά από τον Δήμαρχο.  Φτάνει πια το χάλι με την λεηλασία του κέντρου υγείας Μεγάρων.  Έχουμε όλοι δικαίωμα στην υγεία και δεν ανήκει σε κανέναν.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και στους ρομά που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια χρωστάμε ως πολιτεία να υλοποιήσουμε έργα που έχουμε χρηματοδοτηθεί στο παρελθόν και δεν έγιναν ποτέ.  Στα θέματα της τάξεως θα είμαστε απόλυτοι με την νομιμότητα και δεν θα υπολογίσουμε πολιτικό κόστος.

Άγγελος Μακρυγιάννης

Οικονομολόγος – Μ.Β.Α.

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγάρων – Νέας Περάμου

όμορφες πόλεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβούλευση για τον Κανονισμό Προστασίας Περιβάλλοντος στο Δήμο Μεγαρέων

Στο CERN, στην Ελβετία και τη Βόρειο Ιταλία μαθητές του 2ου Γυμνασίου Μεγάρων

Τέλος οι μεταγραφές για τους επιτυχόντες του 10%;