Πολιτική Σημαντικότερα

Οι αλλαγές στις Αντιδημαρχίες: Ποιοι αναλαμβάνουν Αντιδήμαρχοι

Την νέα σύνθεση της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
11 ημέρες αφού είχαν λήξει οι θητείες, μετά τις διεργασίες, τις διαγραφές, τις ανεξαρτητοποιήσεις δύο στελεχών της Διοίκησης, τις παραιτήσεις, τις απόπειρες για συνεργασία, που έπεσαν στο κενό ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στις Αντιδημαρχίες και τις Προεδρείες του Δήμου Μεγαρέων.
ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (αντικαθιστά τον Κώστα Καράμπελα)
ΚΑΛΛΙΠΟΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ (παραμένει στην θέση του ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΔΗΜΕ)
ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Πρόεδρος ΗΡΟΔΩΡΟΥ και Πρόεδρος σχολικών επιτροπών (ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Δήμου Μεγαρέων αναλαμβάνει και την θέση της Γιάννας Ρήγα που ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό Γρ. Σταμούλη)
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και προγραμματισμού – οργάνωσης – πληροφορικής και προαγωγής – προστασίας της δημόσιας υγείας. (Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο των τεχνικών υπηρεσιών -στο οποίο είχε ήδη θητεύσει-και ταυτόχρονα, την δημόσια υγεία αλλά και την πληροφορική στον Δήμο Μεγαρέων)
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντιδήμαρχος οικονομικών – εξωτερικών συνεργείων – ηλεκτροφωτισμού.
ΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας – κοινωνικής προστασίας – απασχόλησης. (Οι δύο Αντιδήμαρχοι Πολυχρόνης και Φωτίου παραμένουν στα “πόστα” τους) 
ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αντιδήμαρχος καθαριότητας – ανακύκλωσης – πράσινου.
ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Αντιδήμαρχος Νέας Περάμου.
ΚΑΛΛΙΠΟΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Άμισθος Αντιδήμαρχος τοπικής οικονομικής ανάπτυξης – πολιτισμού – τουρισμού (Άμισθος γίνεται Αντιδήμαρχος ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Γιάννης Καλλιπόζης, αναλαμβάνοντας παράλληλα με την ΔΗΚΕΔΗΜΕ και το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού που ως πρότινος κατείχε η παραιτηθείσα από την θέση Ελένη Ρήγα) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ονειρική βραδιά στην Κρήνη του Θεαγένους

Κλ. Βαρελάς: “Φρένο στα σχέδια και τις κρυφές συζητήσεις του Δημάρχου για τον αγωγό υπερυψηλής τάσης”

Γ. Κώτσηρας: Κοινοβουλευτικές ενέργειες για πτηνοτρόφους Μεγάρων-Μαθητές Γενικού Λυκείου Ν. Περάμου

Aleka Stamatiadi