Αθλητισμός Σημαντικότερα

Ο Κριστόφ Βαζέχα στο καμπ του “Μίμα”-Τιμήθηκε από τον “Ηρόδωρο”

Έναν ζωντανό θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όσοι βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Μεγάρων την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022. Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού (244 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, 50 γκολ στο κύπελλο Ελλάδας και 25 γκολ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) και δεύτερος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου όλων των εποχών ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΖΕΧΑ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της διοίκησης του «Α.Ο. Μίμας-Μικρασιατική» και τίμησε με την παρουσία του το ποδοσφαιρικό camp που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος.

Οι νέοι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο camp είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να διδαχτούν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς από έναν καταξιωμένο στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου ποδοσφαιριστή όχι μόνο για τις τεχνικές ικανότητες του και την εκτελεστική δεινότητα του αλλά και για το ήθος του.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων κ. Σπυρίδων Τσιούνης καλωσόρισε στην πόλη των Μεγάρων τον άνθρωπο που το όνομα του είναι συνώνυμο του γκολ  και του απένειμε εκ μέρους του νομικού προσώπου τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον ελληνικό ποδόσφαιρο ευχαριστώντας τον παράλληλα για την παρουσία του στο camp.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α.Σ. Ευκλείδης: Λήξη αγωνιστικής περιόδου

Aleka Stamatiadi

Ένα έργο αλλιώς: «Έτσι είναι… είναι Έτσι;»

Ορίστηκαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου