Αθλητισμός

NEM & MEGARA RESINS μαζί στο μέλλον με το καινοτόμο πρόγραμμα “Society”!

“Κώστας και Χρήστος Φάνης, μοναδικό παράδειγμα, πανευρωπαϊκώς, διαχρονικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας!” επισημαίνει στην ανακοίνωση της ΝΕΜ, που ακολουθεί. 

Ο GM του Οργανισμού μας Μάνταλος Γεώργιος κλήθηκε στις πάντοτε φιλόξενες εγκαταστάσεις της MEGARA RESINS για να συνυπογράψει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Κωνσταντίνο Φάνη το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας σύμφωνα με το νέο, καινοτόμο, προσαρμοσμένο στην σύγχρονη απαιτούμενη Κοινωνική Εταιρική Υπευθυνότητα πρόγραμμα “Society”!

 

Megara Resins: Ένταξη φορέων των Μεγάρων στο πρόγραμμα “Society”

Η ΝΕΜ, ο Βύζας αλλά και η εκδήλωση «Ψαράδικη Βραδιά» του Δήμου Μεγαρέων εντάσσονται τιμητικά πρώτοι στο νέο πρόγραμμα σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τα παγκόσμια οικονομικά περίοδο αποδεικνύοντας ότι τα αδέλφια Κώστας και Χρήστος Φάνης, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ένας έγκριτος δημοσιογράφος παρών στην εκδήλωση, αποτελούν μοναδικό παράδειγμα πανευρωπαϊκώς διαχρονικής στήριξης της τοπικής κοινωνίας, στην οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματικά!

Εμείς, ως ΝΕΜ, ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας ο Θεός να τους έχει πάντα καλά και να τους ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο όσα αφειδώς προσφέρουν!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας Μεγάρων: Η πρώτη νίκη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην την Κυριακή στη Βαρέα

ΝΕΜ Νικήτρια στο τουρνουά του Πανελευσινιακού

Aleka Stamatiadi