Πολιτική

“Ο κ. Σταμούλης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στους δημότες Ν. Περάμου”

Η Ανεξάρτητη Τοπική Κίνηση Νέας Περάμου απαντά στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων :
“Μόλις χθες αναρτήσαμε την επιστολή που έστειλε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στις 24/05/2021, στον Υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας να καταργηθούν οι δημοτικές κοινότητες της Περιφέρειας Αττικής με εξαίρεση κάποιους Δήμους.
Ο Δήμος Μεγαρέων ΔΕΝ προσθέθηκε στις εξαιρέσεις, για το εξής απλούστατο λόγο: ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ!
Το έγγραφο στην πρώτη φωτογραφία συντάχθηκε απο την ΠΕΔΑ στις 24/05/2021. Το γραφείο του Υπουργού την έλαβε στις 25/05/2021 με αριθμό πρωτοκόλλου 3712, με σφραγίδα του Υπουργείου (δεύτερη φωτογραφία).
Προκαλούμε λοιπόν τον κύριο Δήμαρχο, τους “ΠΕΡΑΜΙΩΤΕΣ” Αντιδημάρχους του και το αντι λαικό Γραφείο Τύπου του Δήμου, να δώσουν στην δημοσιότητα την ημερομηνία και τον αριθμό πρωτοκόλλου παραλαβής της ΟΡΘΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ επιστολής της ΠΕΔΑ από το Υπουργείο.
Τέλος, θα θέλαμε να μας εξηγήσουν πως γίνεται η ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ενός εγγράφου να προηγείται της αρχικής έκδοσης ενός εγγράφου. Για το τελευταίο, θεωρούμε πως μόνο ο κύριος Σταμούλης οφείλει να δώσεις εξηγήσεις στους δημότες της Νέας Περάμου και να αναλογιστεί τις όποιες ευθύνες του εγγράφου αυτού.
ΥΣ1. Η πηγή όλων των παραπάνω είναι η έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα “ΑΙΡΕΤΟΣ”https://www.airetos.gr/
ΥΣ2. Η Κοινότητα της Κινέτας επίσης οφείλει την υπάρξή της από την έκδοση του νέου Νόμου 4804/2021 και μετά, στον κύριο Παρασκευά Παναγιώτη και στον κύριο Λευτέρη Κοσμόπουλο.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οικονομικά στοιχεία ζητά ο Γ. Μαρινάκης

Aleka Stamatiadi

Γ. Μαρινάκης: «Ο Δήμαρχος θέλει το Δήμο σε Μνημόνιο»

Τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi