Κοινωνία Σημαντικότερα

“Γόπα Free” κάδοι στη Βαρέα

Ειδικοί κάδοι για ανακύκλωση των αποτσίγαρων θα τοποθετηθούν στη Βαρέα, μετά από πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων “Ο Άγιος Νικόλαος”.
Στόχος του προγράμματος είναι η ανακύκλωση των αποτσίγαρων και η αποστολή τους σε ειδικά εργοστάσια του εξωτερικού, προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθούν ως νέα υλικά.
Από τις γόπες μπορούν να κατασκευαστούν πλαστικά σκεύη ή να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στο μίγμα για ασφαλτόστρωση των δρόμων.
“Με μεγάλη χαρά ο σύλλογος ανακοινώνει ότι μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του συλλόγου μας κ Βαρελα Ιωάννη ο συλλογος μας ήρθε σε συμφωνία με τον Διευθυντή της Cigaret Cycle ΑΜΚΕ κ. Γιώργο Σακελλαρίου για να ενταχθεί η περιοχή μας άμεσα στο πρόγραμμα «Γόπα Free».
Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε το περιβάλλον και να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλέστερο και ομορφότερο μέλλον. Μόνο με συλλογική προσπάθεια και την συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας και την καθαρότητα του περιβάλλοντος.
Ο πρόεδρος του συλλόγου μας επιθυμώντας την επιπλέον ανάπτυξη ρευμάτων ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος ζήτησε από τον οργανισμό να αποσταλεί η επιστολή και στον Δήμαρχο Μεγαρέων κ Γρήγορη Σταμουλη ώστε το πρόγραμμα να σχεδιαστεί και να επεκταθεί σε όλον τον Δήμο Μεγαρέων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελιά και χαμηλές θερμοκρασίες

Aleka Stamatiadi

Πυροβολισμοί στο Βλυχό με 7 τραυματίες

Aleka Stamatiadi

Προχωρά οικονομικά ο Δήμος μετά την έγκριση του προϋπολογισμού