Αθλητισμός Σημαντικότερα

ΝΕΜ: Οργανωτικά έτοιμη για όλα τα σενάρια, αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις

 

 

Γ. Μάνταλος: Συγχαρητήρια στις ομάδες που έδειξαν ότι αξίζουν την άνοδο στην Α2

 

 

Όσον αφορά το μπάσκετ μετά την χαλάρωση των μέτρων του κορωνοϊού και την Νεανική Εστία Μεγαρίδος, οι άνθρωποι της, αφού εξόφλησαν ολοκληρωτικά όλους τους εργαζομένους στην ομάδα, αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, της πρώτης της χρονιάς στη Β’ Εθνική, που ωστόσο χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό.

Όποιο και να είναι το σενάριο που θα επικρατήσει η ΝΕΜ είναι έτοιμη να το αποδεχθεί, ώστε να περάσει στην επόμενη μέρα. Οι παίχτες και οι προπονητές είναι σε καθημερινή επαφή με την διοίκηση και περιμένουν τις εξελίξεις.

Οργανωτικά άρτια η ομάδα, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα προχωρήσει με βήματα στέρεα, ώστε να διατηρήσει το καλό όνομα που έχει «χτίσει» με επιμονή και ήθος στο χώρο του μπάσκετ σε πανελλήνιο επίπεδο, όπως επιβεβαίωσε και η τελευταία δήλωση του προπονητή Γιώργου Μάνταλου, που έπαιξε σε όλα τα μπασκετικά και μη σάιτ της χώρας με εντυπωσιακούς μάλιστα τίτλους.

 

Ο κόουτς της ΝΕΜ, Γιώργος Μάνταλος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για ευχές, επέδειξε για ακόμα μια φορά πρωτοφανές ήθος, συγχαίροντας τις αντίπαλες ομάδες του Πανερυθραϊκού και του Αμαρουσίου καθώς και τους προπονητές τους Δημήτρη Χουχουλή και Γιώργο Σκαραφίγκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση αυτή, ως ξεχωριστή και σπάνια στον χώρο του αθλητισμού, βρήκε πολύ θετική απήχηση και δέχθηκε συγχαρητήρια, από αθλητικές ιστοσελίδες και συναδέλφους του προπονητές και παράγοντες της καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΝΕΜ Γιώργος Μάνταλος έγραψε:

“Με δεδομένη την απόλυτη ασάφεια σχετικά με την συνέχεια ή μη του εν εξελίξει πρωταθλήματος μας (Β’ Εθνική Νότου) κ περίπου ένα μήνα μετά την διακοπή του, φρονώ ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό οφείλουμε να συγχαρούμε τις δύο προπορευόμενες στην βαθμολογία ομάδες Πανερυθραϊκός B.C. & Μarousi B.C. για την προσπάθεια κ την επιτυχία τους. Οποιοσδήποτε λογικός και δίκαιος άνθρωπος ασχολήθηκε με το πρωτάθλημα μας γνωρίζει ότι 9 αγωνιστικές πριν το τέλος, όταν και διεκόπη το πρωτάθλημα, αυτές οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 αν όχι μαθηματικά τουλάχιστον στην συνείδηση όλων μας.

Οπότε, λόγω της ιδιαίτερης και μοναδικής αυτής συγκυρίας, το λιγότερο που νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε είναι να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια τους εμείς οι «αντίπαλοι» τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους καλούς φίλους κ συναδέλφους coaches Δημήτρη Χουχουλή και Γιώργο Σκαραφίγκα για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν στο φετινό πρωτάθλημα!

Καλή Ανάσταση σε όλους & εις το επανιδείν!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσπάθειες ίδρυσης Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου στον Δήμο Μεγαρέων

Κανένα πρόβλημα με την πετρελαιοκηλίδα στις θάλασσες της Μεγαρίδος

Διανομή ψαριών σε απόρους αύριο σε Στρατουδάκειο και Δημαρχείο Ν. Περάμου