Κοινωνία Σημαντικότερα

Νεκρός βρέθηκε αγριόχοιρος στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου (προσοχή σκληρές εικόνες)

Από το μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων κάτοικο της Νέας Περάμου Κωνσταντίνο Μπρούτα, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης νεκρός αγριόχοιρος, πιθανότατα μετά από πρόσκρουση με αυτοκίνητο, στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου, στο 33ο χλμ. της ΠΕΟΑΚ, στο ρεύμα προς Νέα Πέραμο.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τον Κ. Μπρούτα και τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων Δημήτρη Δάλλα, ο οποίος προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και την καταγραφή του περιστατικού παρουσία της ομάδας “Δίας” της Αστυνομίας.

Όπως φαίνεται, ο υπερπληθυσμός και οι περσινές πυρκαγιές στο όρος Πατέρα έχουν στρέψει τους αγριόχοιρους σε αναζήτηση τροφής ως τη θάλασσα, όπως διαπιστώνεται και από τους κυνηγούς.

“Το πρόβλημα είναι μεγάλο, γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες της περιοχής, οι αγριόχοιροι κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους. Το ατύχημα που συνέβη και καταγράφηκε είναι το πρώτο και ευχόμαστε ο οδηγός να είναι καλά στην υγεία του και να μην έχει υποστεί μεγάλη ζημιά το αυτοκίνητό του. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγάρων θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή στους οδηγούς και στους κατοίκους της περιοχής.

Οι αγριόχοιροι είναι ζώα της φύσης, δεν τα ταϊζουμε, γιατί μπορεί να μας επιτεθούν και δεν ερχόμαστε σε κοντινή επαφή μαζί τους“, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγάρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H συγγραφέας Μάρω Δούκα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων

Ξεκινά ο δρόμος “Απογιούρισμα”-Πευκενέα

Aleka Stamatiadi

Απολογισμός έργου του πρώτου έτους της σημερινής Διοίκησης του ΕΔΣΝΑ