Κοινωνία Σημαντικότερα

Νέα Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων η Ελλάδα Καρανάσιου

«Η ιατρική είναι μία. Αυτή που κάνει τον ασθενή καλά»

Η αλλαγή στην διοίκηση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων είναι αισθητή. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες νέα Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων έχει αναλάβει η ιατρός Ελλάδα Καρανάσιου.

Η δραστήρια συμπολίτισσά μας είναι η πρώτη Διευθύντρια στο Κ.Υ. που κατοικεί στην πόλη μας και το στοιχείο αυτό φαίνεται ότι αποτελεί σκοπό της, να αναδείξει την περιοχή μας, αναβαθμίζοντας την δημόσια δομή υγείας.

Τονίζει ότι η καρέκλα είναι ηλεκτρική, όμως «αγαπάμε την πόλη μας και την στηρίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά. Η υγεία είναι ύψιστο αγαθό πάνω από όλους και από όλα».

Η Ελ. Καρανάσιου αναλαμβάνει σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, στην προσπάθεια εξόδου μετά από 14 μήνες πανδημίας και με την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας να φέρει το βάρος όσες ανάγκες δεν μπορούν να καλύψουν τα νοσοκομεία που είναι γεμάτα με περιστατικά covid-19. Αντίστοιχα, στην περιοχή μας, το Κέντρο Υγείας Μεγάρων καλείται –με τα γνωστά και χρόνια ζητήματα ελλείψεων προσωπικού-να καλύψει τόσο ανάγκες που δεν μπορούν να καλυφθούν πλέον από το Θριάσιο, χωρίς να υπάρχει άλλο νοσοκομείο στη Δυτική Αττική, και παράλληλα να λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο. Ιδιαίτερα στο κομμάτι του εμβολιασμού, όλοι οι συμπολίτες που έχουν εμβολιαστεί ήδη εκφράζουν ικανοποίηση για την οργανωμένη λειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστήμονες από όλο τον κόσμο ξεναγήθηκαν στα αρχαιολογικά μνημεία των Μεγάρων

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Aleka Stamatiadi

«Έργο της Διοίκησης Μαρινάκη η ασφαλτόστρωση»

Aleka Stamatiadi