ΠολιτικήΣημαντικότερα

Μεγάλες ανάγκες για μεγάλες προοπτικές στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων

Η Διοίκηση ΣΕΓΑΣ στο Δημαρχείο Μεγάρων για έργα και θέματα του σταδίου

 

Σε σημαντική υποδομή αθλητισμού για όλη την Αττική αναμένεται να εξελιχθεί το Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, καθώς προορίζεται για προπονητικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

Καθώς σε εκκρεμότητα είναι και το έργο της δημιουργίας χώρου ρίψεων έναντι του σταδίου και άλλες παρεμβάσεις, η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, το Α.Ο. Μεγάρων, του Δήμου Μεγαρέων και της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη. Αναλυτικότερα, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Αττικής Θεόδωρος Βόσσος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς, ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέφανος Ματάκης, ο ταμίας  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δ. Αττικής Θωμάς Παπαγιάννης και ο αθλητικός παράγοντας και πρόεδρος του Α.Ο.Μεγάρων Σπύρος Καλοζούμης συζήτησαν αναζητώντας λύσεις για το πώς θα προχωρήσουν τα ζητήματα στο στάδιο.

Αρχικά, εκτέθηκαν όσα αφορούν την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων  που αποτελούν ανάχωμα στην ολοκλήρωση του έργου, του χώρου αγωνισμάτων ρίψεων έναντι Σταδίου Μεγάρων.

Επιπλέον, τέθηκε η παροχή εξοπλισμού στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων, από πλευράς της Περιφέρειας Αττικής, ως αίτημα του ΣΕΓΑΣ, με σκοπό το Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας να μπορεί να φιλοξενεί αγώνες πανελληνίου επιπέδου, πανελλήνια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, που βρίσκεται σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΟΜ, πρότεινε να δημιουργηθεί προπονητική κέντρο Εθνικής Ομάδας στο στάδιο Μεγάρων, με την προϋπόθεση να έχουν γίνει παρεμβάσεις και να υπάρχουν οι απαραίτητοι όροι και ασφαλείς εξοπλισμοί για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Κύριος ετών 60”: Η πρώτη συγγραφική απόπειρα του Σπύρου Κέντρου

Aleka Stamatiadi

Την συνδρομή του Υπουργού Κώστα Καραμανλή και του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Δ. Οικονόμου ζήτησε για την Κινέτα ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης

Εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ο Υφυπουργός Γιώργος Κώτσηρας

Aleka Stamatiadi