ΠολιτικήΣημαντικότερα

Αναπληρωτής Διοικητής Θριασίου Νοσοκομείου ο Αναστάσιος Καλλιάς

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου η ορκωμοσία του ιατρού κ. Αναστάσιου Καλλιά, ως  Προσωρινού Αναπληρωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» (στη θέση του πλέον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Κλεάνθη Βαρελά)  από τον Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. κ. Ροϊλού Χρήστου, στα Γραφεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Στην τελετή ορκωμοσίας, από πλευράς Υπουργείου Υγείας, παρέστη  ο  Σταμάτης Πουλής,  Ειδικός Συμβούλος του  Υπουργού Υγείας και Α’ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Το Θριάσιο Νοσοκομείο έχει να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Δυτικής Αττικής αλλά και για την αναπτυξιακή προοπτική του χάρτη υγείας της περιοχής μας.

 Ένα Νοσοκομείο με εξαιρετικές υποδομές και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενισχύουν με νέες επενδύσεις στον υλικοτεχνικό τομέα και νέες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Η συνεργασία μας με την Διοίκηση του Θριασίου Νοσοκομείου και τους εργαζομένους στο πλαίσιο αυτό θα είναι συνεχής και στενή».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Χατζόπουλος: Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να συστρατευτούν για δυναμική εκπροσώπηση

Aleka Stamatiadi

Εκπτώσεις με προσδοκίες επίσημα την Δευτέρα

Υποψήφιος για το ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ο δήμαρχος Μεγαρέων