Σημαντικότερα

Η γέφυρα Καρδατά συνεχίζει ακόμα να κόβει τον Δήμο Μεγαρέων στα δύο

Ενώ συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις “πάνω” από την γέφυρα, συνεχίζεται και η μεγάλη και καθημερινή ταλαιπωρία των οδηγών και των επισκεπτών Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Από αναβολή σε αναβολή πάει το “άνοιγμα” της γέφυρας, όπως ανακοινώνει και ο σύλλογος Οικισμού Λάκκα Καλογήρου. Αναβάλλεται η διάνοιξη που είχε ανακοινωθεί για Δευτέρα 29 /05, με νέα ημερομηνία παράδοσης κοντά στις εκλογές, αναφέρεται από τον σύλλογο που παρακολουθεί το θέμα.

“Ανυπαρξία ελέγχων, αδιαφορία για την οικονομική καταστροφή που έχει προκαλέσει το κλείσιμο της ΠΕΟΑΚ εδώ και δύο χρόνια περίπου και εμπαιγμός των συλλόγων και των κατοίκων για την ημερομηνία διάνοιξης-παράδοσης ,να σημειωθεί ότι το βουνό με τα μπάζα τα οποία προφανώς έχουν προέλθει και από άλλες περιοχές δεν έχουν ακόμα απομακρυνθεί. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι και περιμένουμε τις εξελίξεις.” χαρακτηριστικά τονίζεται από τον σύλλογοι οικισμού Λάκκας Καλογήρου.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,600 και 39,400 (Η/Κ Μεγάρων), περιοχής Δήμου Μεγαρέων, κατά το χρονικό διάστημα από 23.05.2023 έως 30.06.2023, καθ΄ όλο το 24ωρο, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ

Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,600 και χιλιομετρικών θέσεων 39,400 και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Β΄ ΦΑΣΗ

Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης ή μόνο της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 38,700 και χιλιομετρικών θέσεων 39,200 και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Οι ως άνω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα ισχύουν κατά τα ακόλουθα χρονικά διαστήματα:

  • Κάθε Παρασκευή και από ώρα 14:00, όπου θα δίνεται στην κυκλοφορία η πλήρης διατομή του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
  • Κάθε Σάββατο και από ώρα 16:00, όπου θα δίνεται στην κυκλοφορία η πλήρης διατομή του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
  • Από 02.06.2023 έως και 05.06.2023, όπου θα δοθεί στην κυκλοφορία η πλήρης διατομή του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.
  • Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασίλης Χατζόπουλος: Καλώ όλους τους πολίτες της Δυτικής Αττικής να συστρατευτούν για δυναμική εκπροσώπηση

Aleka Stamatiadi

Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους από όλα τα φαρμακεία

“Σπάρταθλον” μετ’ εμποδίων …Ρομά στα Μέγαρα

Aleka Stamatiadi