ΠολιτικήΣημαντικότερα

Γρ. Σταμούλης: «Δύσκολη η αλλαγή όδευσης του καλωδίου»

 

Συνάντηση με τον ΑΔΜΗΕ για το καλώδιο είχε η διοίκηση του Δήμου

 

Όπως αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγάρων, έγινε συνάντηση της διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων, την Τετάρτη στον ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) που διαχειρίζεται το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής.

 

Η διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων είναι σε στάδιο συζητήσεων, όπως μας είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης, για αλλαγή του σημείου όδευσης, όπως αποφάσισε πριν λίγες ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «ζητάμε αλλαγή σημείο όδευσης» και ότι «υπάρχουν δυσκολίες για την αλλαγή της όδευσης, γιατί θα καθυστερήσει περίπου χρόνο, δεν ξέρουν αν αυτό είναι εφικτό.

Θα τους υποβάλουμε και γραπτώς κάποιες απορίες και προβληματισμούς , να έχουμε και τις επίσημες θέσεις και θα ξανασυναντηθούμε».

Όσον αφορά την νομική διερεύνηση της υπόθεσης, ο Γρ. Σταμούλης μας απάντησε ότι «αν δεν πάνε καλά οι συνομιλίες και δεν τα βρούμε, θα πάμε σε νομικό επίπεδο» και ότι υπάρχει δυνατότητα νομικής προσφυγής κατά του έργου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επιτυχόντες των πανελληνίων της καραντίνας μιλούν στην Ε

Aleka Stamatiadi

Καλοκαιρινές δράσεις στην Παιδική Δ. Βιβλιοθήκη

H εκπαίδευση και η ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στον κόσμο των επιχειρήσεων-Το παράδειγμα της METRO