Κοινωνία

«Ο Μικρός Πρίγκηπας» ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους

 

 

 

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η προβολή της παιδικής ταινίας ο «Μικρός Πρίγκηπας» από την ομάδα ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ, την Τετάρτη 15 Ιουλίου στην Νέα Πέραμο, καθώς μικροί και μεγάλοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την νέα αυτή εμπειρία του αυτοσχέδιου σινεμά, την  πρωτοβουλία και την διοργάνωση.

Η ανταπόκρισηήταν τόσο μεγάλη που οι θέσεις καλύφθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα, ενώ η συμμετοχή και τα θετικά σχόλια του κοινού κατέδειξε το «πόσο αναγκαίες και σημαντικές είναι οι πολιτιστικές δράσεις… τις οποίες χρειαζόμαστε για να ομορφαίνουν τη ζωή μας στον τόπο μας!».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των περιοριστικών μέτρωνCovid-19, ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων ήταν περιορισμένος και δυστυχώς δεν δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν στην εκδήλωση, όμως οι ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ήδη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για επόμενες δράσεις κι εκδηλώσεις!

Στον σύντομο χαιρετισμό της,  η ομάδα αναφέρθηκε στην ιδέα που την οδήγησε στην ίδρυση της κοινωφελούς συνεταιριστικής επιχείρησης ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ, η οποία οραματίζεται να την «απογειώσει»σε δράσεις πολιτισμικού, περιβαλλοντικού, ψυχαγωγικού, καλλιτεχνικού και επιστημονικού χαρακτήρα.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν προς την κα Γιάννα Ρήγα, πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Ηρόδωρος, η οποία αγκάλιασε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία των ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ και ενέκρινε την παραχώρηση του χώρου, την Διοικητική Αρχή της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου και τους ανθρώπους του Δήμου που επιμελήθηκαν την καθαριότητα και την τεχνική υποστήριξη του χώρου.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση των Χαρταετών μπορείτε να βρείτε:

  1. Στην ιστοσελίδα μας www.xartaetoi.com
  2. Στοfacebook: www.facebook.com/xartaetoi.koinsep
  3. Στο Instagram: www.instagram.com/xartaetoi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Aleka Stamatiadi

Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Δήμου Μεγαρέων

Λεωφορεία Α. Λιόσια-Νερατζιώτισσα μετά τις αλλαγές του Προαστιακού