Πολιτική Σημαντικότερα

Εμβολιάστηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ο Υφυπουργός Γιώργος Κώτσηρας

Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έλαβε σήμερα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Μαζί με τον Υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα, στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων βρέθηκε ο Διευθυντής της Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστος Ροϊλός και συζήτησαν με την νέα Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων Ελλάδα Καρανάσιου και τον Πρόεδρο της Τριμελούς Επιτροπής του Κ.Υ. Αναστάσιο Καλλιά, θέματα που αφορούν τη διαδικασία των εμβολιασμών και γενικότερα τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων.

Η νέα Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Μεγάρων Ελλάδα Καρανάσιου υποδέχτηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα τον Υφυπουργό για τον εμβολιασμό του, ενώ από τις πρώτες της δηλώσεις ήταν ότι θέλει μέσα από την σωστή λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μεγάρων να αναδειχθεί η πόλη μας όπως της αξίζει, καθώς η ίδια έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται στον τόπο μας.

Σε ερώτησή μας, σχετικά με τις ελλείψεις σε προσωπικό στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, ιδιαίτερα μετά και την μετατροπή του Θριασίου σε νοσοκομείο μόνο για κορωνοϊό, ο Γ. Κώτσηρας όσο και ο Χρ. Ροϊλός μας ανέφεραν ότι με την προκήρυξη για προσλήψεις 11 ιατρών που είναι ανοιχτή. Ακόμα, αναφέρθηκε ότι στόχος είναι και μετά την υγειονομική κρίση του covid-19 να μείνει ενισχυμένο και αξιόπιστο το Κέντρο Υγείας Μεγάρων.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα, Μεγάλη Τρίτη και μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη 2,2 εκατ. πολίτες, ηλικίας 30-39 και 40-44 χρόνων, θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο της AstraZeneca καθώς ανοίγει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό του εμβολιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3ο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Aleka Stamatiadi

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα φαρμακεία της Αττικής