Δημοτικό Συμβούλιο Πολιτική Σημαντικότερα

“Απαράδεκτο να γίνονται δημοτικά συμβούλια διά περιφοράς με μέιλ”

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων έχουν κληθεί αρκετές φορές να αποφασίσουν για θέματα του Δήμου Μεγαρέων με ένα μειλ, όπως έγινε και στην κατεπείγουσα συνεδρίαση της Τρίτης 26 Οκτωβρίου 2021.

Για το θέμα αντέδρασε ο Μελέτης Λέλης: “Νομίζουν ότι όλα βαίνουν καλώς σε αυτόν τον Δήμο… Μας ψηφίζει ο λαός, δεν έχουμε την ευαισθησία να πούμε τι ψηφίζουμε…; μας είπε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Λέλης.

Έχουμε δύο χρονια που ψηφίζουμε διά περιφοράς όταν άλλοι δήμοι συνεδριάζουν σε ανοιχτούς χώρους”

“Ενημερώνω τον πρόεδρο και τα μελή του δημοτικού συμβουλίου πως από εδώ και στο εξής δεν προτίθεμαι να συμμετάσχω ξανά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς.

Είναι απαράδεκτο να τείνει να παγιωθεί η μέθοδος της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου είτε δια περιφοράς, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, με το πρόσχημα της προστασία απο τον COVID-19.

Θεωρώ πως πρέπει επιτέλους να ασχοληθούμε όλοι σοβαρά και υπεύθυνα με το θέμα της επαναφοράς των συνεδριάσεων δια ζώσης είτε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, είτε σε άλλο μεγαλύτερο χώρο (π.χ. Στρατουδάκειο, Γαλαξίας), όπως εχω κατ επανάληψη προτείνει τόσο εγώ όσο και άλλοι συνάδελφοι, τηρουμένων πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Παρακαλώ όπως διαβαστεί και κατατεθεί στα πρακτικά.

Δημοτικός Σύμβουλος

Μελέτιος Λέλης”

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωτ. Πιλίλης: «Δε θα είμαι υποψήφιος»

Νέα Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας η Ι. Κριεκούκη

Ανακοίνωση της εταιρείας των αφων Φάνη

Aleka Stamatiadi