Πολιτική Σημαντικότερα

Γ. Σεβαστής: “Ο Δήμαρχος λιποτάκτησε”

Συνεδρίαση απολογιστική, εφ’ όλης της ύλης και για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου έγινε από το τοπικό συμβούλιο την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Το Τοπικό Συμβούλιο Δ. Κοινότητας Νέας Περάμου είχε καλέσει να συζητήσουν οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων προκειμένου να τεθούν ευρύτερα τα προβλήματα της Κοινότητας. Το βασικό θέμα για το οποίο δεν λύνονται και όλα τα υπόλοιπα είναι ότι δεν εισακούγονται και δεν συζητιούνται από το δημοτικό συμβούλιο και τη διοίκηση του Δήμου τα θέματα που θέτει η Κοινότητα Νέας Περάμου, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γιάννης Σεβαστής.

Στη συνεδρίαση παρών ήταν και ο Δήμαρχος που όπως αναφέρει ο Γιάννης Σεβαστής “χρησιμοποιώντας στρατιωτικούς όρους, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης λιποτάκτησε από τη διαδικασία που έγινε με πολύ δημοκρατικούς και σωστούς όρους, έδωσα το λόγο σε όλους να μιλήσουν και στο εξής τα θέματα της Κοινότητας θα τα μεταφέρει η αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο Μεγάρων γιατί δε μας δίνεται ο λόγος”.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραπεζική αργία: Πληροφορίες από την Περιφέρεια για πρακτικά ζητήματα

Κανονικά η κυκλοφορία στους δρόμους και τα δρομολόγια

Βράβευση μαθητών με ομιλητή τον Περικλή Ιακωβάκη

Aleka Stamatiadi