Αθλητισμός

ΑΟΜ: 2 χρυσά, 2 αργυρά μετάλλια

ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

 

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 4,10 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ, ΧΑΤΖΉ 15,18 100 ΕΜ.

4,96 ΜΗΚΟΣ, ΧΙΩΤΙΝΗ 10,53 ΤΡΙΠΛΟΥΝ

ΜΠΑΡΟΥΜΗ 11.42.810 ΣΤΑ 3.800 Μ.

Πολύ καλά τα πήγαν οι μικροί του ΑΟΜ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που έγινε σε όλη την Ελλάδα σε ομίλους. Ο όμιλος του ΑΟΜ με ομάδες της Δυτ. Αττικής και Πειραιά πήρε δύο χρυσά μετάλλια με Χατζή και Μαρκόπουλο, 2 αργυρά με Χατζή και Χιωτίνη και 4 όρια για πανελλήνιους αγώνες. Βέβαια, μεγάλη η απουσία του Αν. Πανταζή, που θα ήταν πρώτος μήκος-τριπλούν λόγω τραυματισμού όπως και της Ποστίκα στο επί κοντώ, καθώς χάθηκαν βαθμοί και από την Χιωτίνη στο ύψος την πρώτη ημέρα που είχε πάει εκδρομή με το Γυμνάσιο. Διόρθωσε όμως τη επόμενη ημέρα που ήλθε δεύτερη στο τριπλούν αγωνιζόμενη πρώτη φορά και υψηλό όριο για πανελλήνιους, καθώς και η μικρή Ασημένια Μπαρούμη αν και δυο χρόνια μικρότερη ήλθε 4η στα 3000 και έδωσε 6 βαθμούς στο σύλλογο. Επίσης βαθμούς έδωσε η Φασουλή στο μήκος και στα 200. Αγωνίσθηκαν φιλότιμα αν και πρώτη φορά ο Κοτσόπουλος στα 800 και Καρβέλη και Κικίδης επίσης στα 800. Ο Σύλλογος συγκέντρωσε 51 βαθμούς.

aom110417

ΧΑΤΖΗ 15,18 ΣΤΑ 100 ΕΜ. ΠΡΩΤΗ

4,96 ΜΗΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΗ

Δύο μετάλλια σε λιγότερα από μία ώρα πήρε η Παρασκευή Χατζή. Έτρεξε 100 εμπόδια αν και παγκορασίδα ήλθε πρώτη με χρόνο 15,18 που της έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων, και αμέσως χωρίς να ανασάνει έκανε μήκος που πήρε την δεύτερη θέση με 4,96 δίνοντας πολύτιμους βαθμοὐς στο σύλλογο, αλλά έπιασε το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο μήκος στην κατηγορία της.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ 4,10 ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΡΩΤΟΣ-ΧΙΩΤΙΝΗ

Άλλα δύο υψηλά όρια και συμμετοχή στα πανελλήνια πρωταθλήματα έπιασαν ο Μαρκόπουλος στο επί κοντώ με 4,10, γυμνάζεται με τον Μανώλη Καραγιάννη στον Άγιο Κοσμά, και έπιασε όριο και για παίδες στο πανελλήνιο αλλά και εφήβων. Είχε δε 2 πολύ καλές προσπάθειες στα 4,20 μ. επίσης η νεαρή Άννα-Μαρία Χιωτίνη πέρυσι είχε έλθει 4η στην Ελλάδα στο ύψος. Όμως το Σάββατο απουσίαζε εκδρομή με το σχολείο πήδηξε τριπλούν την άλλη ημέρα. Αν και κουρασμένη έπιασε δύο φορές το υψηλό όριο για το πανελλήνιο 10,52-10,53 είχε δηλαδή σταθερά άλματα, με λίγη προσπάθεια θα πιάσει τα 11 μέτρα. Είναι δυνατή, έχει προσόντα και έχει βάλει και ταχύτητα.

ΜΠΑΡΟΥΜΗ 11,42,80 ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ 3000

ΦΑΣΟΥΛΗ 4,67 ΟΓΔΟΗ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ

 

Αν και μικρή κατά μία κατηγορία η Ασημένια Μπαρούμη έτρεξε 3.000 με τις μεγάλες για πρώτη φορά ήλθε τέταρτη και για ελάχιστα δεν έπιασε το υψηλό όριο έκανε 11,42,80 ενώ το όριο είναι 1,40,14 που σίγουρα θα το πιάσει σε άλλο αγώνα. Επίσης η μικρή Φασουλή και αυτή παγκορασίδα μπήκε τελικό μήκος, έκανε 4,67 και ήλθε όγδοη σε 35 αθλήτριες και η Στεντούμη 11η με 4,57 έδωσαν βαθμούς στο σύλλογο. Τώρα η μικρή Καρβέλη έτρεξε 800 για πρώτη φορά και ήλθε 20η ανάμεσα σε 38 αθλήτριες με χρόνο 2,56,68. Ο νεαρός Κοτσόπουλος επανήλθε μεά από 2 χρόνια αποχής, έτρεξε 800, δεν έκανε καλή ανακατανομή δυνάμεων και ήλθε 11ος σε 28 παιδιά με χρόνο 2,17,32. Έχει πολλές δυνατότητες και με συστηματική δουλειά θα πάει καλά. Και ο Κικίδης έτρεξε και αυτός πρώτη φορά 800 αλλά εγκατέλειψε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πήγαν πολύ καλά αλλά και έδειξαν καλή διαγωγή. Θα προσπαθήσουν να πετύχουν περισσότερα και να χαίρονται τους αγώνες.

ΜΙΧΑΗΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΛΥΚΕΙΩΝ

Σε αγώνες που έγιναν στο στάδιο των Μεγάρων του γραφείου φυσικής αγωγής της αντιπεριφέρειας, η Μιχαήλη με 12,05 στην σφαίρα προκρίθηκε για την επόμενη φάση, και ο Γρηγόρης Νικολαι στα 460 με 53,00. Η επόμενη φάση που έγινε προχθές σε επτά περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα, στον όμιλο της Αθήνας που έγινε στον Άγιο Κοσμά η Μιχαήλη με 10,53 στη σφαίρα ήλθε δεύτερη και δεν προκρίθηκε ενώ ο Νικολαι δεν συμμετείχε γιατί είναι τραυματισμένος. Δεν αγωνίσθηκαν Δρίτσας, είχε έλθει πέρυσι πρώτος, ο Πανταζής και η Μανέττα, που πέρυσι ήταν στον τελικό.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’

Στο στάδιο του Ιλίου έγινε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στους μικρούς γεν. 2004-2005 η α’ φάση στο δίαθλο. Μετείχαν οι αθλητές του ΑΟΜ. Αποτελέσματα την άλλη εβδομάδα. Οι αγώνες αυτοί γίνονταν στα Μέγαρα αλλά αφού δεν υπάρχει στρώμα ύψους πάμε αλλού.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Π-Κ

Την Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη έγινε στον Άγιο Κοσμά το διασυλλογικό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος συνθέτων Π-Κ. Από τον ΑΟΜ αγωνίσθηκε η Χιωτίνη Άννα-Μαρία στο έπταθλο.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Το Σαββατοκύριακο του Θωμά θα γίνουν το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών πρώτη φάση και το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ. Θα συμμετάσχουν η Πόλλακ, ο Δρίτσας, Αλεξανδρίδης, Χιωτίνη, Νικόλαι, Μανέττα, Τζήκα, ενώ στα σύνθετα η Χατζή-Φασουλή-Δρίτσα Σοφία.

Δεν θα συμμετάσχει ο Πανταζής λόγω τραυματισμού.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΜ: Πήρε μια νίκη που την ήθελε

Νέες επιτυχίες στην τοξοβολία για τον συμπολίτη μας Γιάννη Σταμέλο

ΝΕΜ: Για το ντέρμπι και την κορυφή κόντρα στο Μανδραϊκό