Πολιτική Σημαντικότερα

Ανδρέας Τσώκος: “Διεκδικώ τη δυνατότητα να εκπροσωπώ τους πολίτες της Δυτικής Αττικής”

Τον χορό των βουλευτικών εκλογών ανοίγει ο Ανδρέας Τσώκος που σήμερα ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Προεδρεία της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών, ώστε, μετά από μια παραγωγική θητεία, να διεκδικήσει υποψηφιότητα βουλευτή στο ψηφοδέλτιο στη Δυτική Αττική.
“Όπως ορίζει το Συντάγμα, παραιτήθηκα σήμερα από τη θέση του Γεν. Διευθυντή στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΑΓΜΕ, προκειμένου να διεκδικήσω τη δυνατότητα να εκπροσωπώ τους πολίτες των δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας Ειδυλλίας, Μεγάρων και Φυλής, ανέφερε στην ανάρτησή του.
Όλων των ανθρώπων της δουλειάς και της προκοπής, που επιθυμούν μια ουσιαστική πολιτική εκπροσώπηση σε μια περίοδο σημαντικών προκλήσεων. Όλων αυτών, που παλεύουν για περισσότερη ασφάλεια και καλύτερες προοπτικές σε μια, ξεχασμένη επί δεκαετίες, περιοχή.
Ως στρατιώτης της Παράταξης θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis για την επόμενη εκλογική μάχη.
Ευχαριστώ θερμά τους Υπουργούς Kostis Hatzidakis και Κώστας Σκρέκας – Kostas Skrekas για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν κατά την άσκηση των καθηκόντων μου.
Ελπίζω, πως με τους εργαζομένους και συνεργάτες της ΕΑΓΜΕ και κυρίως με σκληρή δουλειά πράγματι προσθέσαμε ένα ακόμη κεφάλαιο στην μακρά πορεία του θεσμικού φορέα των Επιστημών της Γης.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρυσό στη σκυτάλη του ΑΟΜ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Aleka Stamatiadi

Δεκέμβριος: Ο Ευλογημένος μήνας

Την Κυριακή καθαρίζουμε ακτές και αλσύλλια της περιοχής μας