Αθλητισμός

Ανακοίνωση της ΝΕΜ: “Τελικά αδικείται η ΝΕΜ ή δεν αδικείται;”

Ακολουθεί ανακοίνωση της ΝΕΜ σχετικά με ανάρτηση που έγινε από την σελίδα της ομάδας.
“Η ομολογουμένως «σκληρή» χθεσινή ανακοίνωση μας δεν είναι προϊόν μιας ξαφνικής επιθετικότητας, που μας χαρακτηρίζει διαχρονικά, όπως επιχείρησαν & συνεχίζουν να επιχειρούν να την κάνουν να φανεί κάποιοι κάθιδροι διαπλεκόμενοι.
Είναι προϊόν αγωνίας, υπευθυνότητος, επαγγελματισμού αλλά και κατάφωρης επαναλαμβανόμενης ανισότητας & αδικίας, που υφίστανται οι εκατοντάδες αθλητές μας & οι οικογένειες τους.
Αν ήταν όντως σκληρή & ενόχλησε ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη απ’ τα εκατοντάδες μέλη μας, τους χιλιάδες φιλάθλους μας & όσους από τους συντοπίτες μας την εξέλαβαν ως τέτοια.
Όμως αγαπητοί μας ΔΕΝ θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση «η μπάλα να πεταχτεί στην εξέδρα»!
Παρουσιάστηκε ένα πρόγραμμα ωρών για τα Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης μας. Το μοναδικό ερώτημα που θα έπρεπε να απασχολεί είναι:

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΝΕΜ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΟΧΙ;

Καλούμε, για χιλιοστή φορά, με τον ενδεδειγμένο για όλες τις «ηθικές» τρόπο αυτή τη φορά, όλο τον κόσμο, που ασχολήθηκε με το θέμα, να πάρει θέση.

ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΕΜ Η ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ;

Γιατί καλοί μας φίλοι εμείς δεν ψάχνουμε για συμπέθερο, ώστε να είμαστε σε όλους αρεστοί, το δίκιο μας ψάχνουμε, που το έχουμε χάσει στα κανάλια της διαπλοκής, της διαφθοράς & των «συγκοινωνούντων δοχείων»…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλικό ΝΕΜ-Ήφαιστος Λήμνου στην νέα έδρα της ΝΕΜ

Aleka Stamatiadi

Χρυσό μετάλλιο για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α. στο 3Ο  KIM & LIU

Aleka Stamatiadi

Κοπή πίτας Ευκλείδης-Μεγαρικός