ΠολιτικήΣημαντικότερα

Γ. Κώτσηρας: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του Υφυπουργού Δικαιοσύνης (φωτο-βίντεο)

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο “Le Mirage” στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Φεβρουαρίου.

Ο Υφυπουργός προσκάλεσε πολίτες, υποστηρικτές, μέλη της κυβέρνησης και της βουλής σε εκδήλωση για κοπή πίτας του πολιτικού του γραφείου και οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσά τους και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπουγάς, η βουλευτής Πειραιά Νόνη Δούνια, ο βουλευτής Πειραιά Γιάννης Μελάς, κ.ά, μίλησαν με επαινετικά λόγια για το έργο και τον χαρακτήρα του Γιώργου Κώτσηρα.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης έδειξε με την εκδήλωση αυτή ότι ξεκινά τον προεκλογικό του αγώνα από τα Μέγαρα. Οι ομιλητές όπως και ο Υφυπουργός Γ. Κώτσηρας τόνισαν τη σημασία της συσπείρωσης των ψηφοφόρων ιδιαίτερα από την πρώτη κάλπη των εθνικών εκλογών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Λιάκος: Απολογιστική ομιλία

Aleka Stamatiadi

Συλλογή υπογραφών κατά του only-covid Θριασίου από τον Δήμο Ελευσίνας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας στην Αττική