Πολιτική Σημαντικότερα

Κώστας Καράμπελας: «Να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός»

 

Με διάθεση προσφοράς και συνεργασίας, και τα τρία μέλη που εκλέχτηκαν από το σώμα για τη σύνθεση του Προεδρείου ευχαρίστησαν για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων, μετά την εκλογή του, κ. Κώστας Καράμπελας τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός, για το καλό του τόπου: «Ευχαριστώ το Δήμαρχο που με πρότεινε και τους Δημοτικούς Συμβούλους που με ψήφισαν. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική θητεία, πάνω απ’ όλα για το καλό του τόπου. Θα προσπαθήσω να είμαι πρόεδρος για όλους, να είμαι δίκαιος για όλους. Θα ήθελα να επικρατήσει πολιτικός πολιτισμός απ’ όλους.

Με την ίδια διάθεση μίλησε και ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Καλλιάς:  «Ευχαριστώ για την τιμή που μου έγινε από το συνδυασμό μου να με προτείνει και απ’ όσους με ψήφισαν για Αντιπρόεδρο. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να έχουμε μια καλή θητεία, να επικρατήσει όπως είπε και ο Πρόεδρος ο πολιτικός πολιτισμός και όλοι να φροντίσουμε για το καλό της περιοχής μας».

Με σχόλιο για την ένταση που επικράτησε κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, ο Γραμματέας κ. Μελέτης Λέλης είπε: «Ο προβληματισμός για μένα είναι μεγάλος. Πέρα απ’ αυτό όμως, θέλω να ευχαριστήσω το σώμα για την εμπιστοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παράταση θητείας για Διοικήσεις Δήμων & Περιφερειών

Ψάρεμα και ιστιοπλοΐα πόλος έλξης στη Βαρέα

Aleka Stamatiadi

Μ. Αναστασάκης: «Είμαστε ξανά έτοιμοι να δώσουμε μάχες και να τις κερδίσουμε»

Aleka Stamatiadi