ΚοινωνίαΣημαντικότερα

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ πολλοί στα Μέγαρα

Λόγω βλάβης που αναμένεται να αποκατασταθεί σε αρκετές ημέρες, πολλά σπίτια και καταστήματα δεν έχουν τηλέφωνο και ίντερνετ στα Μέγαρα.

Κυρίως στην νότια περιοχή των Μεγάρων το πρόβλημα υπάρχει εδώ και ημέρες, και η ενημέρωση που είχαν οι κάτοικοι είναι ότι προκλήθηκε βλάβη στα καλώδια της κινητής τηλεφωνίας-ανεξαρτήτως εταιρειών-η οποία θα χρειαστεί μέρες να διορθωθεί.

Προς το παρόν λειτουργούν μόνο οι γραμμές VDSL και όχι οι απλές γραμμές.

Το θέμα είναι πολύ σημαντικό, λόγω και της πανδημίας που έχει κάνει το διαδίκτυο ακόμα πιο απαραίτητο για βασικά θέματα στην καθημερινότητά μας.

Ως τότε, τα σπίτια θα είναι χωρίς διαδίκτυο, με τους συμπολίτες λόγω κορωνοϊού να προσπαθούν να εργασθούν μέσω τηλεργασίας και τους μαθητές να χάνουν την τηλεκπαίδευση και τα καταστήματα αδυνατούν να κάνουν συναλλαγές με κάρτες με τις τράπεζες να είναι συνδεδεμένες μέσω διαδικτύου με τα μηχανήματα PΟS.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΝΕΜ και ο υπέροχος κόσμος της!

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης συγχαίρει τον πολυβραβευμένο Αρχιτέκτονα Νικόλαο Παπαπανούση

Aleka Stamatiadi

Νέα σχολική χρονιά & άγχος αποχωρισμού

Aleka Stamatiadi