Πολιτική Σημαντικότερα

4,4 εκατ. ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Μεγαρέων από το Υπουργείο Υποδομών λόγω των πλημμυρών στην Νέα Πέραμο και στην Κινέτα

Μετά τις φυσικές καταστροφές της 15ης Νοεμβρίου 2017, της 23ης Ιουλίου 2018 και της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018, ο Δήμος Μεγαρέων επωφελείται μεγάλων έργων αποκαταστάσεων του οδικού δικτύου.

Ο Δήμος Μεγαρέων έκανε σύμβαση με το Υπουργείο Υποδομών για έργα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους των Μεγάρων και ορισμένους της Νέας Περάμου, όπως ανέφερε ο Γρ. Σταμούλης, προϋπολογισμού 4,4 εκατομμυρίων ευρώ, ως «αντίβαρο» των μεγάλων καταστροφών των περασμένων ετών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτησή του ότι υπεγράφη η σύμβαση με το υπουργείο υποδομών και ότι «Ξεκινά́ πολύ́ σύντομα άλλο ένα μεγάλο έργο προϋπολογισμού́ 4.400.000 ευρώ, που αφορά́ αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Μεγαρέων. Η σχετική́ σύμβαση υπεγράφη ήδη από́ το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  και περιλαμβάνει σημαντικούς οδικούς άξονες στα Μέγαρα και ένα μεγάλο αριθμό́ δρόμων στη Νέα Πέραμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υποβολή δηλώσεων ζημιάς παραγωγής από παγετό

Ποιοι εκλέγονται στην Περιφέρεια Αττικής

Aleka Stamatiadi

Αναδιατυπώνει ο Α. Τσελέντης για το σύστημα στο Δήμο Μεγαρέων

Aleka Stamatiadi