Κοινωνία Σημαντικότερα

270 ενεργά κρούσματα στον Δήμο Μεγαρέων

Eπίσημα, τα στοιχεία για τα ενεργά κρούσματα στη Δυτική Αττική σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος.

Στη Δυτική Αττική το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 982.

Στον Δήμο Ελευσίνας το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 216.

Στον Δήμο Ασπροπύργου, το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 252.

Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 74.

Στον Δήμο Μεγαρέων, το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 270.

Στον Δήμο Φυλής, το σύνολο ενεργών κρουσμάτων είναι 170.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Δυστυχώς τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα και στην περιοχή μας κατά συνέπεια δείχνουν αρνητική πορεία. Αναμένοντας βελτίωση, πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού».

 

Όπως μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γεωργακής σε ανάρτησή του “Η ενημέρωση για τα ενεργά κρούσματα στον Δήμος Μεγαρέων που μόλις μας κοινοποιήθηκε, δείχνει υπερδιπλασιασμό από την προηγούμενη της 30/3(για την ενδιάμεση δεν μας παρασχέθηκε η πληροφορία).

Τα ενεργά κρούσματα είναι πλέον 270. Δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη η αύξηση και βρισκόμαστε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Καλώ τους συμπολίτες μας σε πλήρη εγρήγορση τήρησης των μέτρων.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη το βράδυ ξεκινά η διαδικασία εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας

Aleka Stamatiadi

Βασίλης Χατζόπουλος: Συνεχίζω να αγωνίζομαι υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου μας όπως έκανα πάντα

Ανοιχτές αίθουσες στο Δήμο Μεγαρέων λόγω καύσωνα