ΠολιτικήΣημαντικότερα

Υποσχέσεις ενότητας στην Νέα Δημοκρατία

Αθρόα προσέλευση υποψηφίων στην κοπή πίτας της Τοπικής ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Μεγάρων -Νέας Περάμου

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και την ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου αποτέλεσε καίριο πολιτικό γεγονός με το ενδιαφέρον για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές να εντείνεται καθώς προχωράμε στην εκλογική χρονιά.

 «Το φλουρί είναι και χρίσμα;»

Ανάμεσα στους αρκετούς παρευρισκομένους στα γραφεία της Τοπικής ΝΔ Μεγάρων, όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μεγαρέων, από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαμε να μετρήσουμε και επτά…

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση της Τοπικής ΝΔ έκαναν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων Κωνσταντίνος Φυλακτός, ο πρώην Δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί με όραμα» και αναπλ. Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου Κλεάνθης Βαρελάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μέγαρα Ν. Πέραμος Νέο Ξεκίνημα» και Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνος Γιώργος Κουμπέτσος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Όμορφες πόλεις» Άγγελος Μακρυγιάννης, ενώ παρευρέθηκαν ακόμα ο πρώην Αντιδήμαρχος Καρδιολόγος Αντώνης Ρήγας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ιατρός Σωτήρης Πιλίλης.

Τι κέρδισε η Δυτική Αττική ως αυτόνομη εκλογική περιφέρεια

Οι βουλευτές ΝΔ της Δυτικής Αττικής βρέθηκαν στην εκδήλωση και μίλησαν για την ανάγκη να στηριχθεί το έργο της κυβέρνησης. Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, ο Γραμματέας της Βουλής Ευάγγελος Λιάκος αλλά και ο α’ επιλαχών Σταμάτης Πουλής και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Ανδρέας Τσώκος εξέφρασαν ευχές για την νέα χρονιά καθώς και για τις εκλογικές αναμετρήσεις, με κάλεσμα για συσπείρωση και συμμετοχή.

Οι αυτοδιοικητικοί, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Τοπικής ΝΔ Μεγάρων Γιώργος Σακελλαρίου, έκαναν χαιρετισμούς με μηνύματα ενότητας, που συνεχίζει όμως να μένει στις ευχές, χωρίς να γίνεται πράξη η ενότητα με τον χρόνο των εκλογών να μετρά αντίστροφα. Το «παιχνίδι» του «κόβω την πίτα-αφιερώνω το κομμάτι μου» έγινε αφορμή για να εκφράσουν τα στελέχη της ΝΔ αβροφροσύνη. Χαρακτηριστικά το κομμάτι του ο αντιπολιτευόμενος Άγγελος Μακρυγιάννης το έδωσε στον Αντιδήμαρχο Κων. Φυλακτό αναφερόμενος στο θετικό του έργο στον Δήμο.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Γιώργος Σακελλαρίου και Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Μεγάρων Δημ. Κακαρίκος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θ. Μπούρας: “Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων χρειάζεται ενίσχυση”

“Έφυγε” ο Αλκιβιάδης Μπεναρδής

Έτοιμος ο πρώτος τομέας στο νέο δίκτυο υδροδότησης