Αθλητισμός

Βύζας: Σε οικογενειακό κλίμα εκδήλωση για κοπή πίτας

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Βύζαντα Μεγάρων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο παρουσία των ποδοσφαιριστών της αντρικής ομάδας, των ποδοσφαιριστών από όλα τα τμήματα των ακαδημιών και των προπονητών.

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο γενικός γραμματέας της ομάδας Αντώνης Υψηλάντης ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης για να παραμείνει η ομάδα «ζωντανή», να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να επιτύχει την σωτηρία της.

Δράττοντας την ευκαιρία ο κ. Υψηλάντης ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς που υποστηρίζουν την ομάδα κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις εταιρείες Megara ResinsTCK Chemicals και την Ελληνικά Πετρέλαια όπως και στους μικρότερους χορηγούς που παρέχουν διαχρονικά στήριξη στο σύλλογο.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά και ο αρχηγός της ομάδας Κωνσταντίνος Χατζημελετιάδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων Σπύρος Χατζής, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Αναστάσιος Μήτσος, Ηλεκτροφωτισμού – Πρασίνου Σπύρος Νικολάου, Τεχνικών Έργων Βασίλης Σάλτας, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Στέφανος Φουρνάρης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ναι στην Ελπίδα» – Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Πιλίλης.

Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς, ενώ ιδιαίτερη τιμή για το σύλλογο αποτέλεσε η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή – θρύλου του Βύζαντα Σάκη Κουβά και των παλαιμάχων Νίκου Κυριακόπουλου και Σπύρου Καλοζούμη.

Η διοίκηση του Βύζαντα ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη για την παραχώρηση του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου Μεγάρων αλλά και για την συνεισφορά του στον ιστορικό Βύζαντα.

Ευχαριστούμε επίσης τον παλιό παράγοντα και ένθερμο φίλαθλο της ομάδας Γιώργο Σάλτα για την προσφορά της πίτας στην εκδήλωση.

Εκ του Γραφείου Τύπου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας: Διαμαρτυρία για την διαιτησία με Α.Ο. Υπάτου

Συγχαρητήρια Γ. Μπερδελή στους αθλητές του ΑΟΜ

Τα αθλητικά νέα της εβδομάδας