Αθλητισμός

Βύζας: Ουδέν νεότερο

Χωρίς απαρτία η Γενική Συνέλευση, επαναληπτική την επόμενη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 20.00

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην Γενική Συνέλευση του Βύζαντα την περασμένη Κυριακή. Στις 10 το πρωί επρόκειτο να διεξαχθεί , ωστόσο, ο μικρός αριθμός των μελών που έδωσαν το «παρών», ανάγκασε τους παράγοντες της ομάδας να την αναβάλουν. Νέα ημερομηνία είναι 22 Ιουνίου Δευτέρα, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα του «Θέογνι» προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση που θ’ αναλάβει τις υποχρεώσεις που έχουν προκύψει απ’ την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αι παράλληλα θα οργανώσει  τις κινήσεις γι’ αυτήν που έρχεται. Μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από νέα πρόσωπα, προκειμένου να στελεχώσουν τη νέα διοίκηση… Το παρών έδωσε και ο παραιτηθείς πρόεδρος Γιώργος Μαυρονάσιος, ο οποίος όμως πολύ δύσκολα θα θέσεις ξανά υποψηφιότητα.

Τόσο την περασμένη εβδομάδα, όσο και την εβδομάδα που διανύουμε, οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε επαφή με τους αδερφούς Φάνη, προκειμένου να διακρίνουν τις προθέσεις τους για τη νέα χρονιά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο, για να πάρουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες την απόφαση να ασχοληθούν πιο ενεργά (φέτος βοήθησαν πάντως πάρα πολύ στο οικονομικό κομμάτι) θα πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά βήματα. Η απόσταση είναι μεγάλη, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πως θα μπορέσουν να… γεφυρώσουν το χάσμα και η ομάδα ν’ αποκτήσει έναν ισχυρό χρηματοδότη, ενόψει της νέας σεζόν.

Όσον αφορά τη νέα μορφή της Γ΄ Εθνικής, η ΕΠΟ δεν έχει κάνει ακόμη γνωστές τις προθέσεις της. Εκκρεμούν, άλλωστε, οι ομάδες που θα καλύψουν τις 18 θέσεις της Football League, μετά την δεδομένη αποχώρηση των ΟΦΗ, Νίκης Βόλου και ενδεχομένως του Εργοτέλη, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για ν’ απεμπλακούν απ’ τα χρέη προηγούμενων ετών. Υπάρχει λοιπόν ενδεχόμενο να διεξαχθούν (κι ενώ έχει τελειώσει εδώ και καιρό η αγωνιστική περίοδος) παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής για να καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει.

Μέχρι στιγμής διαμορφώνονται τέσσερις όμιλοι με τον Βύζαντα να συμμετέχει στον 3ο, όπως και πέρσι με τις πιθανές αντιπάλους να είναι οι εξής ομάδες:  Ηρακλής Ψαχνών, Πανηλειακός, ΑΕ Ερμιονίδας, Αιολικός, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Ζακυνθιακός, Παναρκαδικός, Καλαμάτα, ΑΟ Λουτράκι, Βύζας, ΠΑΟ Βάρδας, Χαλκίδα, ΑΟ Λεβάντε, Σπάρτη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων σε Γενική Επαναληπτική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την 22 Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θέογνις, 28ης Οκτωβρίου 62 Μέγαρα, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Απολογισμός Αγωνιστικής Περιόδου 2014-2015

Τροποποίηση Καταστατικού , σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο ( Ν 2725/99)

Συζήτηση για την λειτουργία και το μέλλον της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βύζας: Φιέστα για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Το τρένο της ΝΕΜ πάει Μαρούσι!

Aleka Stamatiadi

ΝΕΜ: Διάθεση Gold & Silver ticket cards