Πολιτική

Τράπεζα Αίματος ιδρύει η ΟΝΝΕΔ Μεγάρων-Ν. Περάμου

Επίσκεψη στο Θριάσιο Νοσοκομείο και στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων

Επίσκεψη πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου στο Θριάσιο Νοσοκομείο με αφορμή την ίδρυση Τράπεζας Αίματος, μια πρωτοβουλία των μελών του Δ. Σ. όπου διαχειριστής ορίζεται το μέλος Νικόλαος Μακρής, με σκοπό την αλληλεγγύη σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου υποδέχτηκε ο αν. Διοικητής του Θριασίου Νοσοκομείου , κ. Κλεάνθης Βαρελάς ο οποίος ενημέρωσε για την  λειτουργία της υγειονομικής μονάδας και τον πολύ σημαντικό ρόλο που επιτελεί στην ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα νέα σύγχρονα χειρουργεία, δωρεά του Κου Αθανασίου Μαρτίνου, τα οποία έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Στην συνέχεια διευθύντρια της ιατρικής υπηρεσίας, ιατρός Κα  Χαραλαμπάτου, ως υπεύθυνη των ΤΕΠ μας ενημέρωσε για την λειτουργία του τμήματος επειγόντων περιστατικών, τα οποία δέχονται εκατοντάδες ασθενείς σε κάθε εφημερία του νοσοκομείου.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων όπου μας υποδέχτηκε η πλαστικός χειρούργος και Επιμελήτρια Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων, Καλοφώνου Μαρία μαζί με τον συντοπίτη Μεγαρίτη ιατρό Παναγιώτη Μπεθάνη.

 

«Ενημερωθήκαμε για την σημαντική προσφορά του κέντρου εγκαυμάτων και την αναγκαιότητα ύπαρξης του σε μία περιοχή με βιομηχανίες αλλά και πολλές δασικές εκτάσεις.

Τέλος, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο ανεξαρτήτου ηλικίας, ιδεολογίας και πολιτικής πεποίθησης να συμμετάσχει στην πρώτη αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα φθινοπώρου με σκοπό την ενίσχυση της τράπεζας αίματος και την παροχή βοήθειας σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον αν.Διοικητή του Θριασίου νοσοκομείου κ. Κλεάνθη Βαρελά καθώς και τους ιατρούς για την φιλοξενία και την ενημέρωση» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Μεγάρων και Νέας Περάμου που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος Δ. Ζωγράφος και ο Γραμματέας Δημήτρης Κακαρίκος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιάκος Ευάγγελος: «Ώρα να μπούμε μπροστά»

Ένωση Πολιτών: Σας επιστρέφουμε τους αήθεις χαρακτηρισμούς σας, κ. Μαρινάκη

Ισμήνη Λουκά: Υποψήφια Βουλευτής υπό όρους