Κοινωνία Σημαντικότερα

Την Κυριακή ο Αγώνας Λιμένων-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

 Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Αγώνα Λιµένων Μεγάρων – Νέας Περάµου, που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 05 ΜΑΪΟΥ 2019 & ώρα: 10:00 π.µ. και όπου θα λάβουν χώρα διαδροµές των 9,0 χλµ (Λιµάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου) & των 18,0 χλµ (Λιµάνι Νέας Περάμου – Λιµάνι Πάχης Μεγάρων – Λιμάνι Νέας Περάμου), γίνεται γνωστό προς τους συνδημότες μας ότι με την υπ’ αριθμ. 26/2019 ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από την συμβολή του δρόμου Περάματος Μεγάρων με τον δρόμο Βουρκαρίου-Λάκκας έως και το πάρκινγκ της Πάχης Μεγάρων, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 κατά τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης (09:30 – 12:15) π.μ. , µε γνώμονα την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαδρομή για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν.

Αρμόδιο για την τήρηση των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων – στην εδαφική αρμοδιότητα του οποίου θα διεξαχθεί ο αγώνας – και το οποίο έχει ενημερωθεί σχετικά.

Επίσης θα κλείσει η ΠΕΟΑΚ από το 36χλμ. έως το 38χλμ. στο ένα ρεύμα από Μέγαρα προς Αθήνα από (09.30 – 12.30) π.μ., με απόφαση της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, όπου από τις υποδείξεις – σήματα των Τροχονόμων και έπειτα, οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επισκευή συνθετικού τάπητα του στίβου και των κερκίδων στο Δημοτικό Στάδιo

Aleka Stamatiadi

Το νερό του βιολογικού για άρδευση θέλει να επεξεργασθεί ο Δήμος

1.913 νέα κρούσματα-31 νέα στη Δυτική Αττική σήμερα