Δημοτικό ΣυμβούλιοΣημαντικότερα

Τι αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Μεγαρέων (Γ.Μαυρουκάκη & Χρ. Μωραίτου – Μέγαρα) σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη την 21η Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη
αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων:
1. Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 6/2023 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» περί <<Έγκρισης ή μη του προσχεδίου του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων για την ενσωμάτωσή του στην διαδικτυακή βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών >>.
2. Περί έγκρισης ή μη της υπ’ αριθ. 12/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: «Περί μετατόπισης τμήματος ασφαλτοστρωμένου αγροτικού δρόμου στην θέση «Σταυρός Αγ. Ελεούσας», εκτός πόλεως Μεγάρων».
3. Περί διαγραφής ή μη ποσού από χρηματικούς καταλόγους.
4. Περί έγκρισης λογαριασμού ειδικού σκοπού στο όνομα του Δήμου Μεγαρέων προκειμένου να κατατεθεί το ποσό της πάγιας προκαταβολής οικονομικού έτους 2023.
5. Περί ακύρωσης συμφωνητικού συνεργασίας του Δήμου με το φιλοζωικό σωματείο «ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ» για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστολή στον Πρωθυπουργό να ξεκινήσουν αντιπλημμυρικά

Ευρεία σύσκεψη για το παραγωγικό δυναμικό της Δυτικής Αττικής

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες για τον Δήμο Μεγαρέων