ΕκκλησίαΣημαντικότερα

Ενθρονίστηκε Καθηγούμενος της Μονής Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων ο Αρχιμανδρίτης π. Προκόπιος (φωτό-βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η ενθρόνιση του Αρχιμανδρίτη Προκοπίου, ως Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Γαλακτοτροφούσας Μεγάρων.

Ο Πρωτοσυγκέλλος της Ιεράς Μητρόπολης Μεγάρων και Σαλαμίνος ενθρονίστηκε Καθηγούμενος της Ι. Μονής, το Σάββατο 18 Μαρτίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεγάρων ν και Σαλαμίνος κ.κ. Κωνσταντίνο.

 

 

 

Η ακολουθία του Εσπερινού της Σταυροπροσκυνήσεως, καθώς και η τελετή της Ενθρονίσεως του νέου Καθηγουμένου της Ιεράς Ανδρώας Κοινοβιακής Μονής Παναγίας Γαλακτοτροφούσης Μεγάρων, Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Προκοπίου (Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς μας Μητροπόλεως),  τελέσθηκε σε κλίμα κατάνυξης.

Εκτός του Σεβασμιωτάτου κ. Κωνσταντίνου, συμμετείχαν και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κορίνθου κ. Διονύσιος και Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, καθώς και οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Κεγχρεών κ. Αγάπιος και Ελευσίνος κ. Δωρόθεος, Καθηγούμενοι και Καθηγούμενες Ιερών Μονών, Πρεσβύτεροι και Διάκονοι, Μοναχοί και Μοναχές, Πολιτικές, Δημοτικές και Στρατιωτικές Αρχές, καθώς και πλήθος ευλαβών προσκυνητών, που προσήλθαν για να συμπροσευχηθούν για τον νέο Πατέρα και Καθηγούμενο της Μονής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν τα κατάστημα με click away-in shop

Aleka Stamatiadi

Εορτασμός των Θεοφανείων στην Ν. Πέραμο

Aleka Stamatiadi

Αιμοδοσία διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων & Σαλαμίνος