Αδέσποτα

Θαύμα, θαύμα!

Σήμερα την στήλη την καταλαμβάνει δικαιωματικά ο Λ. Μπισταράκης που με ανάρτησή του στο facebook, τα είπε όλα… Έρχεται η ανάπτυξη!

«Θαύμα, θαύμα! Μετά την ημερίδα- νυχτερίδα του εμπορικού συλλόγου, πλήθος επενδυτών από το Βλυχό, επέδραμαν, χθές το βράδυ και κατέλαβαν τις παραλίες της Βαρέας. Έφαγαν, ήπιαν, έχεσαν και κοιμήθηκαν μέχρι πρωίας, ανενόχλητοι!! Εκτός από το σκουπιδαριό, έκαναν και κάτι ωφέλιμο, λίπαναν όλα τα φυτά της περιοχής. Θα δείτε ότι ο κυρ- Γιάννης ο αντιπεριφερειάρχης θα τους οργανώσει και φεστιβάλ στην παραλία. Το κράτος; Ένα περιπολικό της αστυνομίας κατά τις 8 π.μ. έκανε μια βόλτα και διαπίστωσε ότι όλα ήταν εντάξει, κανείς δεν ενοχλούσε τους γύφτους!!»

 

Έχουμε κυβέρνηση της αριστεράς, άρα λοιπόν μπορούμε να τα ανεχτούμε όλα! Και δεν έχουμε δικαίωμα διαμαρτυρίας, ούτε να κάνουμε κάτι για τον ρατσισμό που υφίσταται όλη η τοπική κοινωνία, απ’ τους τσιγγάνους και τους προστάτες τους!

Αλλά, σιγά μη χαλάσουν τη ζαχαρένια τους, όλοι αυτοί που θα ‘πρεπε να ανησυχούν…  Εξάλλου, όλοι οι βουλευτές μένουν στην Αθήνα ή στην Ανατολική Αττική και κάνουν τα μπάνια τους στο Καβούρι και στο Λαγονήσι…

Για τους υπανθρώπους της Δυτικής Αττικής θα νοιαστούν;

Αλλά έχουμε αριστεροδεξιά κυβέρνηση και στο πλαίσιο αυτής δεν χωρίστηκε το «υπόλοιπο» στη μέση για να επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε… Μα θα μου πεις αυτά έκαναν οι παλιοί… οι Πασοκονουδούδες… τα ίδια έκαναν και οι έντιμοι … της αριστεράς;

Πότε θα βγει κάποιος που να μην υπολογίζει την καρέκλα;

Μάλλον ποτέ!

Καλά μπάνια…

Σήμερα, 1η του μήνα, παντρεύεται ο αθλητικογράφος μας, ο Αποστόλης, την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία… Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καβάλα στη σκάλα, καβάλα στα απορριμματοφόρα…

Οι πληρωμές στο Δήμο θα γίνονται σε κινέζικο νόμισμα

“Γκόμενες, ποτά, ξενύχτια, έχτισαν όλο το μυθιστόρημα της Ευρώπης”