Πολιτική Σημαντικότερα

“Τα προβλήματα που οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση”

Επιστολή με τους λόγους ανεξαρτητοποίησης τους απέστειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Καλλιάς, Θωμάς Κεφαλόπουλος και Γιώργος Στρατούρης:

 

Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Η πολιτική σε όλα τα επίπεδα, πέρα από τον ορισμό της σαν η “τέχνη του εφικτού” είναι μια δυναμική κατάσταση η οποία διαμορφώνεται και εξελίσσεται καθημερινά ανάλογα με τις συνθήκες, τις καταστάσεις και τις συμπεριφορές.
 Μετά την αποχώρηση του Κου Μαρινάκη Ιωάννη, τον Μάρτιο του 2020 οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ” ΜΕΓΑΡΑ-Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” συνεδρίασαν για να εκλέξουν επικεφαλής δημοτικής ομάδας και όχι της παράταξης διότι δεν είναι πολιτικά ηθικό επτά άνθρωποι να επιβάλλουν τον επικεφαλής μιας παράταξης η οποία έχει διοικήσει το Δήμο Μεγαρέων, έχει εβδομήντα άξια στελέχη στο ψηφοδέλτιό της και χιλιάδες ψηφοφόρους οι οποίοι μας τίμησαν στις εκλογές.
 Μετά από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες, επικεφαλής της δημοτικής ομάδας εξελέγη ο Κος Κουμπέτσος Γεώργιος.
 Οι προτάσεις για άμεση συνέλευση των στελεχών του ψηφοδελτίου για να αποφασιστεί η διεύρυνση της παράταξης και η ισχυροποίησή της με νέα ικανά στελέχη και η διενέργεια δημοσκόπησης (gallop) που θα αναδείξει τον επόμενο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο δήμαρχο ξεχάστηκαν εντελώς, μετά την εκλογή του Κου Κουμπέτσου
 Ένα άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν η έλλειψη ενημέρωσης για σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας με αποκορύφωμα την υπογραφή μνημονίου μεταξύ ΔΕΣΦΑ και Ο.Λ.Ε. (στον οποίο ο Κος Κουμπέτσος είναι πρόεδρος) για δημιουργία προβλητών στην Αλμύρα και το Πέραμα ώστε να χρησιμοποιηθούν σαν σταθμοί μεταφόρτωσης υγροποιημένου αερίου. Εμείς ως συνεργάτες ενημερωθήκαμε για το συγκεκριμένο ζήτημα από τα δελτία τύπου άλλων παρατάξεων.
 Λαέ του δήμου Μεγαρέων, μετά την ανεξαρτητοποίηση μας από τη δημοτική ομάδα της παράταξης “ΜΕΓΑΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον του δήμου μας, συγκροτημένα και με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα που επιβάλλει η θέση που εσείς μας τοποθετήσατε με την ψήφο σας.
             Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι
                            Καλλιάς Αναστάσιος
                          Κεφαλόπουλος Θωμάς
                           Στρατούρης Γεώργιος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου Στεργίου στο Γρ. Σταμούλη

Aleka Stamatiadi

Εμπνευσμένη Ομιλία του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη(βίντεο)

Aleka Stamatiadi

“Tο πετρέλαιο θα μείνει στο βυθό 25 χρόνια”