Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων: Ενημερωτικές δράσεις & ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Στρατουδάκειο

Τακτικές δράσεις ενημέρωσης των πολιτών επιχειρούν το τελευταίο διάστημα τα μέλη της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεγάρων.(φωτογραφία από την επίσκεψη και τη συνάντηση με την Διευθύντρια Κέντρου Υγείας Μεγάρων)

Στις λαϊκές αγορές της πόλης μας, διανεμήθηκε έντυπο σε παραγωγούς και καταναλωτές, ενημερώνοντας για την επιχειρούμενη διάλυση του κοινωνικού ρόλου του θεσμού των λαϊκών, μέσω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Έντυπο σχετικό με την έξαρση της πανδημίας και την προκλητική ανεπάρκεια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, διανεμήθηκε στις δομές υγείας της πόλης (Κέντρο Υγείας, Κέντρο Κοινότητας Δήμου και υπηρεσίες ΕΦΚΑ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ «Σε συζήτηση με την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, η διευθύντρια και ιατρός κα Ελλάς Καρανάσιου, ενημέρωσε για τις σημαντικές ενέργειες ενίσχυσης της δημόσιας αυτής δομής υγείας με υγειονομικό και τεχνικό προσωπικό. Η κα Καρανάσιου επισήμανε την θετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για:
«…οργανωμένη αξιοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) στην προ-νοσοκομειακή διαχείριση των κρουσμάτων και όχι αποδυνάμωση των Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων για να καλυφθούν τα τεράστια  κενά  στα νοσοκομεία…».

Σε επόμενη κοινωνική δράση μας, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη ένδυσης τα οποία και θα παραδοθούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας.

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 19/12, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, κεντρικά στελέχη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την χώρα μας.   

Ως ενεργά μέλη της κοινωνίας, πιστεύουμε αταλάντευτα στην ενεργώ συμμετοχή του πολίτη στα πολιτικά πράγματα και στο δημοκρατικό διάλογο, χωρίς φανατισμούς και μικροκομματικές τακτικές. Η κυβέρνηση επέλεξε την χειραγώγηση των ΜΜΕ και την στυγνή προπαγάνδα, μοιράζοντας εκατομμύρια με τρόπο προκλητικό και αντιδημοκρατικό» καταλήγουν τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Γεωργία Καρδάτου μιλά για την επάνοδο στην ανάπτυξη(βίντεο)

Aleka Stamatiadi

Δεύτερο ΑΤΜ της Εθνικής στην Νέα Πέραμο ζητά ο Γρηγόρης Σταμούλης

Δημοτικά τέλη αποφασίζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων

Aleka Stamatiadi