Κοινωνία Σημαντικότερα

Συμπαράσταση Συλλόγων Δήμου Μεγαρέων-Ομοσπονδίας Κινέτας στους πυρόπληκτους

 Ανακοίνωση – Συμπαράσταση Συλλόγων Δήμου Μεγαρέων  & Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας

Αγαπητοί Συμπολίτες μας,

 

Οι Σύλλογοι του Δήμου Μεγαρεών, κατά αλφαβητική σειρά, Αγίας Τριάδας, Ακτής Ντουράκο Αλεποχωρίου, Αλμύρες Βουρκαρίου, Αναγέννησης Περάματος Μεγάρων, Βαρέας Μεγάρων, Καβελλάρης Μεγάρων, Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας, Κοινωνίας Πάχης, Κούρος Μεγάρων και κατοίκων Λάκκας Καλογήρου, εκφράζουμε τη βαθιά και ειλικρινή θλίψη μας για την καταστροφή των αγαπημένων πηγών ζωής και ηρεμίας, των βουνών και πεδιάδων μας, των καταφυγίων ζωών και ψυχών, όπως επίσης και των περιουσιών εκατοντάδων συνανθρώπων και συμπολιτών μας.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε προσφορά βοήθειας είναι εφικτή από τη μεριά μας και θέλουμε να είμαστε ενωμένοι στο πλάι των ανθρώπων που τόσα χρόνια υποστηρίζουν με πολύ αγάπη τις δράσεις και ενέργειες των Συλλόγων μας.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω των Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης, είτε μέσω των email μας που είναι αναρτημένα στις ιστοσελίδες μας, είτε ακόμα και δια μέσου του Τοπικού Τύπου.

Με εκτίμηση και από καρδιάς ευχές για καλή δύναμη και υπομονή,

Οι σύλλογοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κινέτα: Πλήρης «γύμνια» και αδυναμία του Δήμου να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες για να επανέλθει η περιοχή σε κανονικούς ρυθμούς

Aleka Stamatiadi

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ: Πρώτος ο Μεϊμαράκης, δεύτερος ο Μητσοτάκης

Διαμαρτυρία κατά των ορυχείων βωξίτη