Πολιτική Σημαντικότερα

Αποκατάσταση ζημιών ΔΕΗ-ΟΤΕ: Παρεμβάσεις Λ. Κοσμόπουλου-Θ. Μπούρα

Παρεμβάσεις για γρηγορότερη αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο της ΔΕΗ και COSMOTE έγιναν από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα και με τη συμβολή συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής και παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Λ. Κοσμόπουλου, γίνονται οι εργασίες, από την Παρασκευή.

«Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοσμόπουλο έκαναν επιτόπου τις σχετικές παρεμβάσεις προς τη ΔΕΔΔΗΕ και την COSMOTE, ώστε να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυά τους, για να μπορέσουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής να έχουν ρεύμα, νερό και τηλέφωνο. Ο κ. Μπούρας θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, του Δήμου και των κατοίκων, ώστε να αποκατασταθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες οι συνέπειες που επέφερε η μεγάλη αυτή φυσική καταστροφή» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Θ. Μπούρα.

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για την περιοχή́ μας, αρκετοί́ είναι οι άνθρωποι που έχουν συμβάλει στη μεγάλη μάχη, ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΔΕΔΔΗΕ, τον Περιφερειακό́ διευθυντή́ Αθανάσιο Φουντουλάκη, και τον διευθυντή́ Ελευσίνας Αναστάσιο Πανάρετο για την άμεση ανταπόκριση τους. Άμεσα ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών στο ηλεκτρολογικό́ δίκτυο της περιοχής μας, σε συνεργασία με τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, καθώς παρέχουμε κάθε μέσο για την διάνοιξη των δρόμων και τη διέλευση των συνεργειών για να προχωρήσουν στις απαραίτητες εργασίες. Για το θέμα αυτό́ θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για το ενδιαφέρον που έδειξε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη επιχορήγηση: Έως 4.000 ευρώ στις κλειστές επιχειρήσεις τον Απρίλιο

Aleka Stamatiadi

Κανονικά η κυκλοφορία στους δρόμους και τα δρομολόγια

Χωρίς δημοτική συγκοινωνία στην Νέα Πέραμο

Aleka Stamatiadi